31.9 C
Malta
Salı, Ağustos 27, 2024
spot_img
spot_img

27 Ağustos 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

27 Ağustos Salı gününden merhabalar! “Tutmayın küçük enişteyi” temalı bir gündeyiz. Bir yandan içimizi dökmek istiyoruz, diğer yandan başımızda otoriter baskılar var. Daralabiliriz.

Koçlar için bugün tam harekete geçecekleri sırada, “Dur bakalım, nereye?” diyen bir otoriteyle karşılaşabilirler. Enerjilerini dizginlemek zorunda kalmak, onları iyice çileden çıkarabilir. Boğalar zaten sakin olmaya çalışıyorlar, ama içlerinde kıpırdanan hareket arzusunu bastırmak zorunda kalabilirler. “Tam kalkacaktım ki…” diye iç geçirirken, otoritenin gölgesinde kalabilirler. İkizler yerlerinde duramıyorlar, ama her adımlarında bir engel! “Hadi şuraya da gidelim” derken, bir otorite çıkıp “Hop, sakin ol” diyebilir. Bu baskı, onları iyice bunaltabilir. Yengeçler güvenli limanlarından çıkmak istediklerinde, “Bir dakika, bekle!” diyen bir otoriteyle karşılaşabilirler. İçlerindeki hareket arzusunu bastırmak, onlara içsel bir çatışma yaşatabilir. Aslanlar sahnede parlamak isterken, “Burada dur, daha fazla ileri gitme” uyarısıyla karşılaşabilirler. Bu otorite baskısı, onların liderlik isteğini sekteye uğratabilir. Başaklar her şeyi planladıkları gibi yürütmek isterken, beklenmedik bir otorite engeline takılabilirler. “Tam da harekete geçecektim” derken, tüm düzenleri altüst olabilir. Teraziler dengeyi bulmak için hareket etmek isterken, “Biraz daha düşün” diyen bir otoriteyle karşılaşabilirler. Bu baskı, onların adım atmaktan vazgeçmesine neden olabilir. Akrepler derin planlarını harekete geçirmek istediklerinde, “Henüz zamanı değil” diyen bir otoriteyle karşı karşıya kalabilirler. Bu durum, içlerindeki tutkuyu baskılayabilir. Yaylar özgürce yol almak isterken, “Bu yoldan gitmeyeceksin” diyen bir otoriteyle karşılaşabilirler. Bu baskı, onların özgürlük arayışını zorlaştırabilir. Oğlaklar disiplinli adımlar atmak isterken, bir üst otorite tarafından engellenebilirler. “Buna da mı izin yok?” diye düşünüp, kendi planlarını tekrar gözden geçirmek zorunda kalabilirler. Kovalar özgün fikirlerini hayata geçirmek istediklerinde, “Böyle şeyler burada olmaz” diyen bir otoriteyle karşılaşabilirler. Bu baskı, onların sıradışı projelerini rafa kaldırmalarına neden olabilir. Balıklar hayallerini gerçekleştirmek için adım atmak istediklerinde, “Hayal değil, gerçek dünyaya bak” diyen bir otoriteyle yüzleşebilirler. Bu baskı, onların hayallerini sınırlayabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz