31.9 C
Malta
Pazartesi, Temmuz 1, 2024
spot_img
spot_img

27 Haziran 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

27 Haziran Perşembe gününden merhabalar! Duygu durumumuzun dengesiz olduğu, katarsis hallerinin kenarında dolandığımız, bir o kadar da yaratıcı ve uyumlu göründüğümüz, sezgilerimizin yüksek olduğu bir gündeyiz. Delilik ile akıllılık arasındaki ince çizgide ip cambazlığı yapıyoruz adeta.

Koç burçları kendini kukla ipiyle oynatılıyormuş gibi hissederken Boğa burçları için beş dakikada bir değişen planlar söz konusu. İkizler burçları evi damı ne varsa hepsini satmaya ve dağ başına yerleşmeye karar vermiş, Yengeç burçlarını görürseniz ellerine hemen bir fincan kahve tutuşturun falınıza baksınlar. Aslan burçları düzeninin bozulmasından hayli rahatsız olacağı bir gün geçirirken Başak burçları eşlerinin triplerine yetişemez olmuş bugün. Terazi burçları için günün yemeğine karar vermek bile bir mesele halini almış, Akrep burçları valla bugün tüm Zodyak ahalisinin ciğerini okuyor, o derece algılar açık. Yay burçları da çadırını alıp evden kaçanlar familyasından, Oğlak burçları ise kardeş dramasıyla bir araya gelecek. Kova burçları beklenmedik, güzel paralar kazanmaya hayli aday görünüyor. Yatırımları kar getirebilir. Balık burçları ise günün en ışıl ışıl, en göz önünde olan burcu bugün. İyiler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz