27.9 C
Malta
Çarşamba, Ağustos 28, 2024
spot_img
spot_img

28 Ağustos 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

28 Ağustos Çarşamba gününden merhabalar! Yine sabahki ruh halimiz ile akşamkinin tutmadığı gündeyiz. Güne koştur koştur koş koş koş başlayıp dingin sakin evde kafesiyle oturma arzusunun yükselmişliği ile bitireceğiz.

Koçlar için gün hızlı başlıyor, enerjik bir koşuşturma içinde olabilirler, ama günün sonunda “Yeter bu kadar aksiyon, biraz sakinlik” diyerek kendilerini eve atabilirler. Boğalar sabahları yoğun bir tempoyla başlar, işler güçler derken hızlanabilirler, ama akşam olunca “Sakinlik en güzel keyiftir” diyerek koltuğa yayılmayı tercih edebilirler. İkizler gün boyu bir oraya bir buraya koştururken, akşamüstü aniden bir duraklama yaşayabilirler. “Hareket yetti, şimdi kafa dinleme zamanı” diye düşünerek sessizliğin tadını çıkarabilirler. Yengeçler güne aile telaşıyla hızlı bir başlangıç yapar, her şeyle ilgilenmek isterler; ama akşam olunca “Artık kendime zaman ayırayım” diyerek sakinliğe çekilebilirler. Aslanlar sabahları sahnede enerjilerini ortaya koyar, günün hızına ayak uydururlar; ancak akşam vakti geldiğinde “Krallar bile dinlenir” diyerek rahat bir köşeye çekilebilirler. Başaklar için gün işleri halletmekle dolu dolu geçer, detaylarla uğraşıp tempoyu artırırlar; ama akşam olunca “Şimdi biraz da kendime bakayım” diyerek işleri bırakıp huzur arayabilirler. Teraziler sosyal tempolarına hızla giriş yapar, arkadaşlarıyla vakit geçirirler; ama günün sonunda “Artık biraz denge ve huzur” diyerek sessiz bir köşeye çekilebilirler. Akrepler sabahları gizemli planlarla meşgul olabilir, enerjilerini stratejiye harcarlar; akşam olduğunda ise “Derinlere dalmak yerine, biraz yüzeyde kalayım” diyerek dinlenmeye çekilebilirler. Yaylar hareketli bir başlangıç yapar, macera peşinde koşabilirler; ama akşam olunca “Artık kamp ateşi başında sakinleşeyim” diyerek dinginliğe yönelebilirler. Oğlaklar gün boyu disiplinle işlerine odaklanır, yoğun bir tempoya girerler; ama akşam geldiğinde “Biraz da rahatlayayım” diyerek yavaşlamayı tercih edebilirler. Kovalar sabahları yenilik peşinde koşarken, akşamüzeri “Bu kadar keşif yeter” diyerek içsel bir huzur arayışına girebilirler. Balıklar için gün hayalleri kovalamakla geçer, enerjik bir rüya gibi başlar; ama akşam olunca “Biraz sakinlik ve huzur” diyerek hayal dünyasından çıkıp gerçek dünyada dinlenmeye geçebilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz