Site icon Malta Haber

28 Mayıs 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

28 Mayıs Salı gününden merhabalar! KIZ BU NASIL GÜZEL GÜN! Yani tamam aslında yüzde yüz güzel ya da yüzde yüz kötü bir gökyüzü neredeyse hiçbir zaman yoktur. Bugünün hızlı enerjisi kimilerine beklenmedik haberler, yolculuklar, seyahatler, bilgi akışı, dedikodu, gıybet ne ararsan getirebilir, dahası öyle yenilir yutulur şeyler olmaz bunlar. Köklü, geri dönüşü olmayan olaylar olur.

Lakin kafaların bulandırılması, bilginin çıkar ve art niyet ile kullanılması noktasında dikkatli olmak gerek. Öyle her lafa inanmayın, her söze atlamayın.

Memlekette enlektüel hareketin yüksek olduğu, kafaların cayır cayır çalıştığı bir hava hakim. Malta’da ise gider idaresinin yeni plan ve projeleri üstünden bütçe yapılandırılmasına gidilebilir.

Koç burçları için bu etkiler dahil oldukları sosyal topluluklar ya da arkadaş ortamları ile kuracakları iletişim üstünden, Boğa burçları için kariyere bağlı kazançlar üstünden, İkizler burçları için vizyon genişlemesinin kişisel tarza yansıyışı üstünden, Yengeç burçları için kaybedilen gelirin Allah yüzüme güldü şeklinde geri dönüşü üstünden, Aslan burçları için ortaklıklar aracılığıyla imzalanacak projeler üstünden, Başak burçları için gündelik yaşamdaki değişikliğin kariyere yansıması üstünden, Terazi burçları için muhteşem üstü muhteşem gündemler üstünden, Akrep burçları için evdeki hesabın çarşıya nasıl uyduğunun aslında bir mucize olması üstünden, Yay burçları için partnerleri ile yapacakları kısa seyahatler üstünden, Oğlak burçları için sağlık konusuna yapılacak harcamalar üstünden, Kova burçları için özgüven tazeleyecek keyifli gelişmeler üstünden, Balık burçları için ise atalarının verdiği sadakaların kendisine nasip olması üstünden gündemler getirecek.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Exit mobile version