32.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

28 Temmuz 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

28 Temmuz Pazar gününden merhabalar! Dünün dramalarını atlatabildiğimiz için midir bilinmez bugün bir despot, bir ukala, bir kendini beğenmiş, bi “NOOOLDU HACI”cıyız. Bu yüzden bazı ortamlarda dengeyi elden kaçırmamız söz konusu olabilir. Fazla manipülatif bir gün.

Koç burçları günün enerjisini özgüven patlaması ile deneyimlerken İkizler burçları sezgilerinin ne kadar kuvvetli olduğunu gördüğü bir tanecik rüya ile kanıtlama derdindeyken Yengeç burçları girdiği ortamlara taşıdığı yemekler ile övgü beklemeye başlamış bile. Aslan burçlarının kibirinden zaten geçilmiyor ama havalılar valla bugün, lafımız yok. Başak burçları çok bilmişlikleri ile yine ortamlarda ışık saçarlarken Terazi burçları gerilimli dakikalara şahit olan masum köylü gibi ortalıkta gezinse de içten içe ağzı sulanıyor bu entrikaları gördükçe. Yay burçları içine düşmeye heveslendiği sokak lezzetlerine karşı biraz temkinli yaklaşsa iyi olur aslında. Oğlak burçları yine ne kadar zeki olduğunu insanlara reklam edecek kriz çözümleri sunduğu için övüm övüm övünüyor. Balık burçları kendi kusurlarını örtmek için ona buna saldırabilir, var mı böyle şeylere gerek canım Balık?

Şaka bir yana Boğa, Aslan, Akrep ve Kova için gergin bir gün, gördüğünüz yerde onları sevin, kucaklayın.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz