25.9 C
Malta
Salı, Ağustos 6, 2024
spot_img
spot_img

28 Temmuz Cuma, günlük burç etkileri

28 Temmuz Cuma gününden herkese merhaba.

Ay Yay burcunda seyrine devam ediyor.

Merkür’ün Ay düğümleriyle olumlu açıları sabah saatlerinde iletişimimizin rahat akacağına işaret ediyor.

12:22 Ay Güneş üçgen açısının devreye gireceği öğle saatleri kendimizi iyi hissedeceğimiz saatler. Şanslı ve verimli enerjiler devrede olacak, eril ve dişil enerjiler uyum içerisinde. Özgüvenimiz tam ve yerinde. Kadın ve Erkek figürleri arasında denge, uyum ve ahenk mevcut. Hem duygularımız hem irademiz birlikte hareket edebileceğiz. Önem verdiğimiz kişilerle bir araya gelebiliriz.

13:52 Ay Satürn karesi öğleden sonraki saat diliminde gerginlikler, baskı ve daralma hissi verebilir. Gecikmeler ve engeller söz konusu. Kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Sorumluluklarımız üzerimize gelebilir bunalmış hissedebiliriz.

23:09 Ay Mars kare açısının gergin etkisiyle akşam saatlerine devam ediyoruz. Gereksiz acelelerden kaçınalım. Gergin ortamlardan uzak duralım. Yangın, ateş, patlama, elektrik ve elektronikle ilgili şeylerden kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir. Ayrıca bu saatlerde kazalara ve sakarlıklara dikkat edilmesi gerekiyor.

Numerolojik olarak günün sayısı: 6

Rengi: Çivit Mavi ve 6. Çakra aktiftir.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz