25.9 C
Malta
Salı, Ağustos 6, 2024
spot_img
spot_img

29 Ağustos Salı 2023, günlük burç etkileri

29 Ağustos Salı gününden herkese merhabalar.

Ay Kova burcunda seyrine devam ediyor.

05:39 Uranüs Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Retro, içeri dönük bir enerjiyi ifade eder. An itibariye 6 gezegen retro!

Peki bu ne demek?

-Attığımız ve atacağımız adımları iki kere düşünüp, değerlendirip sonrasında harekete geçmeli ve gözden geçirmeli.

-Öyle bir zaman diliminden geçiriyoruz ki uyanışlar ve farkındalıklarla dolu..Satürn bize öğretiyor, ders vermek için burda. Balıkta retroda ve dolunayla geliyor. Satürn, beğenmediği her şeyi yıkar geçer, sen daha sağlam temeller at diye, bir sonra ki retro döneminde karşına çıkmayayım diye, hayatını düzene koy diye başına kalka kalka öğretir ve seni güçlendirir.

-Lütfen algılarınızı açık tutun, etrafınızı iyi gözlemleyin ve en en önemlisi kendinize yönelin. Hangi alanlarda sınandığınızı, hangi konularda sınav verdiğinizi düşünün ve bunun üzerinde çalışın.

13:56  Ay Venüs karşıt açısının gerginliği öğle saatleri başlayacak olup ilişkimize etki edebilir. Gereksiz tartışmalardan uzak durmakta fayda var.

16:11 Ay Jüpiter kare açısı ile gergin bir atmosfer bizi bekliyor. İlişkilerde abartılı davranışlardan kaçınalım, kırgınlıklar, duygusallık hat safhada olacak farkında olalım ve gereksiz harcamalardan uzak duralım. Finansal açıdan sıkıntılı zamanlar.

22:42  Ay Kiron sekstil açısı ile var olan sorunlarımızı dile getirebilir, konuşarak her şeyi çözebiliriz.

Numerolojik olarak günün sayısı: 8

Rengi: Pembe 1. ve 4. Çakralar aktiftir.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz