31.9 C
Malta
Pazartesi, Temmuz 1, 2024
spot_img
spot_img

29 Haziran 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

29 Haziran Cumartesi gününden merhabalar! Oh be! Nihayet gözümüz açıldı. O neydi öyle mayışık uyuşuk günler. Bugün gözümüz açıldı da aklımız fikrimiz yemekte, piknikte, bağda bahçede. Tembellik etmek için göz açılmasını beklemek de tam bir insanoğlu garipliği.

Koç burçları günü kendilerine özenerek geçirecekken Boğa burçları pikniğe gidemezse evde dışarıdan yemek söyleme partisi yapacak bugün. İkizler burçları arkadaşları ile sportif deneyimler için kolları sıvarken Yengeç burçları göz önüne çıkmak için sosyal medyada bugün hayli aktif olacağa benziyor. Aslan burçları yeni mekanlarda boy gösterirken Başak burçları bilmediği sporları yapmaya kalkıştığı için kas yorgunluğu hissediyor olabilir. Terazi burçları düşman çatlattığı bir gün geçirirken Akrep burçları baş ağrısı çekebilecekleri bir koşturma yaşayacağa benziyorlar. Yay burçları için enerjik ve bir o kadar çapkınlık dolu bir hafta sonu beklenirken Oğlak burçları gününü ev temizliğine adayacağa benziyor. Kova burçları günü üstündeki ölü toprağını atarcasına öyle çok konuşuyor ki birisinin kendisine dur demesi lazım. Balık burçları ise günü bütçe planı yapmaya ve ay sonu değerlendirmesine adayacak.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz