28.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

3 Haziran 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

3 Haziran Pazartesi gününden merhabalar! Olayların, fikirlerin, gelişmelerin çifter çifter yaşandığı, sohbetin muhabbetin bağlamsızcasına havada uçuştuğu İkizler dönemi başladı. Aslında başlayalı çok oldu da tam manasıyla idrak etmemiz bugünü buldu diyebiliriz.

Koç burçları için kardeşlerine yönelik gelişmeler hız kazanacakken Boğa burçları gelir gider hakimiyetinde ter dökeceğe benziyor. İkizler burçları tüm hayat alanlarında daimi bir ikilem hissi yaşarken Yengeç burçları kafalarının içindeki konseyde fikir ayrılıklarının patlamasına hazır olsunlar. Aslan burçları sosyal ortamının, arkadaş çevresinin çeşitliliğinden kafayı yiyebilirken Başak burçları aslında varoluşsal krizler ile mücadele edeceğe benziyor. Terazi burçları dönemin en bereketli ve en kısmetli burcu olarak görünürken Akrep burçları için kredi yapılandırması ya da temettü geliri gibi ne iyi ne kötü diyebileceğimiz muhasebe meseleleri gündem olabilir. Yay burçları şu sıralar sevgili yapmakla uğraşmasınlar zira kendileri de ne istediklerini bilmiyorlar. Oğlak burçları özellikle akciğer rahatsızlıklarına açık bir döneme giriyorlar, gündelik hayatta el kol rahatsızlıkları da söz konusu olabilir. Kova burçları da aslında hayli keyifli, eğlenceli ve verimli bir enerji akışı içindeler. Balık burçları için de aynı şeyi söylemek isterdim ama yine değişen koşullara ayak uydurma konusunda rekor beceriler elde edebilecek gibi görünüyorlar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Buse Barış Katı

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz