26.9 C
Malta
Cuma, Temmuz 5, 2024
spot_img
spot_img

3 Temmuz 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

3 Temmuz Çarşamba gününden merhabalar! Boş konuşmada, e-mailleşmelerde, kargo işlerinde hareket hacminin arşa çıkacağı bir gün yaşıyoruz. Ay bir de ukalayız ki sormayın, yani burnumuz düşse almayız. Yalnız arada hayal gücümüzün sınırlarını zorlayacak inanılmaz etkiler de söz konusu, düşüncelerinize kayıtsız kalmamanızı tavsiye ederim.

Koç burçları için çok görüşmeli, bol konuşmalı, kardeş özlemeli bir gün olurken Boğa burçları için para hesabının ucunun daha ay başından kaçtığı bir gündem söz konusu. İkizler burçları gün içinde beş kilo alıp verebilecek kadar dengesiz bir metabolizma hissi yaşarken Yengeç burçlarının “Allah seviyor” etkisi bugün arşa çıkabilir, bazı işlerden ucuz yırttığınızı düşünebilirsiniz. Aslan burçları övüm övüm övülme konusunda arkadaşlarına yaka silktirebilirken Başak burçları için hayli popüler olduğu bir gün olacağa benziyor ama muhtemelen angaryalar içindir. Terazi burçları yine ışıl ışıl, çiçek gibi. Hakiki popülerliğin kitabını yazabilir bugün. Akrep burçları gün içinde kredi kartına sahip çıksın, limitini doldurabilir. Yay burçları eğer diplomasi sanatını iyi kullanamıyorsa eşinden, partnerinden, iş ortağından gün içinde uzak durmayı düşünebilir. Oğlak burçları gün içinde kendini fazla alerjik hissedebilir, teknolojik sıkıntılar yüzünden evraklarına ya da e-maillerine erişemediği anlar yaşayabilir. Kova burçları hızlı hareket etmenin kitabını yazabilir, bununla övüm övüm övünürken hanımdan terlik yiyebilir. Balık burçları için dengesiz ruh hallerinin cümbüşü ile süslenmiş bir gün söz konusu gibi görünüyor.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz