28.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

30 Mayıs 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

30 Mayıs Perşembe gününden merhabalar! Günün sloganı “Olsun, vardır bir hayrı.” Gün boyunca hiçbir şeyin yolunda gitmeme ihtimali var. Takılmayın. Birkaç güne geçecek. Değişkenlik hali öyle yüksek ki bir dediğimiz ile diğeri tutmayacağa benziyor.

Memlekette kalabalık ortamlara pek dahil olmamak iyi olabilir, özellikle yardım yapacağım derken işlerin anlamsızca büyüyüp kontrolden çıkması söz konusu olabilir. Malta’da ise lise ve yüksek öğrenim kurumlarına yönelik müfredat değişikliği, lojistik ya da öğrenci dostu projelere imza atılabilir.

Koç burçları bu değişkenlik halini kendini eve kapatma isteği ile depresyon arasında sıkışıp kalmak üstünden deneyimlerken Boğa burçlarını dengesizliklere adapte olabilmek için ilmi yüksek alimlere başvururken görebiliriz. İkizler burçları alt tarafı iki günümüz keyifli geçti, ne bu şimdi diye sitem edebilir – özellikle de iş yerinde. Yengeç burçları aslında iman gücüyle günü götürdüğü için nispeten daha az hasarlı bir gün geçiriyor, lakin huysuz bir baş ağrısı ile bir araya gelebilir. Aslan burçları bugün kime ayak uyduracağına şaşıracağı tuhaf bir gün geçirirken Başak burçlarının oynatmasına az kalmış, doktoru gören göndersin kendisine. Terazi burçları görev ve sorumluluklarını bir sıraya koyma konusunda başarısız bir gün geçirirken Akrep burçları yine çıldırmış Zodyak mahallesi sakinlerine kıs kıs gülüyor zira kendisine bu krizler vız gelir. Yay burçları da uzunca bir süre düzen, rutin, hatta monotonluk konularına hasret kalacak burçlar arasında gelmekteler. Oğlak burçları bugün kendilerini nasıl olmuşsa akışa bırakmışlar, gelen tekliflere düşünmeden he diyorlar. Kova burçları parayı şans oyunlarında kaybetmeye açık görünürken Balık burçları ise ödem yükleniyormuş gibi hissedebilirler bugün.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz