Site icon Malta Haber

30 Temmuz 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

30 Temmuz Salı gününden merhabalar! Arkadaş bu nasıl bir gün?! Hatta bunlar nasıl günler, zira yarın da böyle. Kafamız durmuyor durmuyor, devreler yanıyor, bir yandan yalanlar söyleniyor diğer yandan yenilen kazıkların hesabı dönüyor, arabayla oraya buraya koşturmalar söz konusu, çılgın bir evrak koşturması var. Enerji çok yüksek, eller kollar yorulabilir, başlar tutabilir.

Peşin peşin yazalım. İkizler, Başak, Yay ve Balık burçları bugün delirecekler. Kendilerini sağlama alsınlar o yüzden. Bir süre sonra “AY NOOLUYO” diye feryat edebilir, olayların gelişim hızına yetişemeyerek adaptasyon yeteneklerinin güncellenmesi gerektiğini düşünebilirler.

Koç, Terazi, Aslan ve Kova burçları için de koşturmalı bir gün olsa da kendi içinde destekleri var. “Uğraşamam” dedikleri olayların birer fırsat olduğunu akıllarında tutabilirlerse aslında güzel işleri cebe koymaya aday görünmekteler.

Boğa ve Oğlak burçları zihnisinir yaklaşımlar ile bazı meselelerden kârlı çıkabilir, koşturduk ama keyifli de bir gün oldu zaten hayırlı işte maraz çok olurmuş, diye kendilerini avutabilirler.

Yengeç ve Akrep burçlarını pek bağlayan bir durum yok rutin hayatlarına devam ediyorlar. Başıma gelmedik iş kalmadı Müno, ne rutini diyorlarsa Yengeç ya da Akrep olmadıklarını düşünsünler zira haritalarında başka yerleşimler vardır.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Exit mobile version