Site icon Malta Haber

31 Temmuz 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

31 Temmuz Çarşamba gününden merhabalar! Dünün çılgın etkileri hâlâ devam etmekte, üstelik bugün bir de üstümüzde otoritenin baskısı, vesveselerin şahlanışı, bir bereketsizlik var. Bu bereketsizliği bertaraf edebilmek için analarınızdan nenelerinizden dualar isteyebilirsiniz.

Peşin peşin söyleyelim: İkizler, Başak, Yay ve Balık burçları bugünlerde şıngırdayan aksesuar kullansınlar. Evlerini sirkeli sularla temizlesinler. Banyo ve mutfak giderlerinin rahat aktığından, damlatmadığından, koku yapmadığından emin olsunlar. Tarçın başta olmak üzere evi tütsülesinler.

Peki ne yapsın bu ahali? Koç burçları yakın çevredeki çeşmelerin, sulak yerlerin kenarında dolansın. Boğalar daha çok kuyumcu, Kapalı Çarşı vb yerler gezinmeyi tercih etmeliyken Yengeç burçları için dua, niyet, manifest gibi etkinlikler daha çok öne çıkabilirken rüyalar kanalıyla bereketi hayatlarına çekebilirler. Aslan burçları arkadaşlarıyla toplanıp çılgın manifest partileri yapsın, tarçın tütsüleri yaksınlar. Teraziler yerli yabancı fark etmez ibadet yeri ve tapınaklar ziyaretlerinde bulunsunlar. Akrep burçları dilek kuyuları bulurlarsa aman kaçırmasınlar, bulamazlarsa bir bereket kâsesi hazırlasınlar. Oğlak burçları ise iş yerinin bereketini arttıracak aksesuarlar kullansın, gündelik hayatta parasına nasıl davrandığını biraz düşünsün. Kova burçları hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını destekleyecek bir gökyüzü altındalar, bu yüzden çağır gelsin iste olsun onlar için.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Exit mobile version