25.9 C
Malta
Salı, Ağustos 6, 2024
spot_img
spot_img

31 Temmuz Pazartesi, günlük burç etkileri

31 Temmuz Pazartesi gününden herkese merhaba.

Ay Oğlak burcunda seyrine devam ediyor.

Ay’ın Mars ve Jüpiter ile üçgen sabah son derece enerjik başlamamızı sağlıyor. İletişimimiz güçleniyor. Büyüme odaklı pek çok iş ve girişim açısından sabah saatlerini kullanılabiliriz. Bu saatlerde sezgilerimiz çok artarken, maddi ve manevi şans yüzümüze gülebilir. Enerjilerin güzel akacağı saatler. Dilek, dua, maneviyatı artırmak için kullanabilirsiniz.

15: 01 Ay Kiron karesinin etkili olduğu öğleden sonraki saat diliminde özellikle sağlığımıza ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Hem duygusal hem fiziksel yaralanmalara dikkat!

19:29 Ay Uranüs üçgen açısının olumlu etkileri akşam saatleri bizlerle. Hoş ve güzel sürprizlere açık olacağımız bir saat dilimindeyiz. İlişkimizi güçlendirmek adına kullanabiliriz.

Ay Neptün sekstil açısının etkili olacağı gece saatlerinde denge ve uyum bizlerle. Meditasyon yapmak, akışta kalmak, sizleri rahatlatacak faaliyetlerde bulunmak için ideal bir zaman dilimi.

Numerolojik olarak günün sayısı: 9

Rengi: Altın sarısı & Beyaz 2. ve 3. Çakralar aktif.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz