29.9 C
Malta
Çarşamba, Eylül 4, 2024
spot_img
spot_img

4 Eylül 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

4 Eylül Çarşamba gününden merhabalar! Yeni ay’ın karanlık saatleri geride kalırken içimizde tarifsiz bir hareket, bir çene düşüklüğü, bir emir kipiyle caka satmacılık hali yükselebilir. Normal, daha düne kadar önümüzü göremiyorduk. Şimdi azıcık ışık görmeye başladık diye alemlerin kralı sanmaya başladık kendimizi.

Koçlar için bugün konuşacakları konu bitmez, her şeyi “Benim de bir fikrim var!” diyerek paylaşabilirler. Sohbetler bir anda hararetlenebilir. Boğalar için her zamanki sessizlikleri yerini “Bu konuda ne düşünüyorum, biliyor musun?” tarzında uzun uzun anlatımlara bırakabilir. Sözlü bir şölen onları bekliyor. İkizler zaten konuşmayı sever ama bugün onları susturmak imkânsız hale gelebilir. “Şunu da eklemeden geçemem!” diyerek her konunun altını üstüne getirebilirler. Yengeçler için bugün duygularını dile getirme günü. “Ailede ne var ne yok?” diye başlayan sohbetler saatlerce sürebilir, yakınlarına içlerini dökebilirler. Aslanlar için bugün kendilerini anlatma günü. “Benimle ilgili bilmediğin bir şey daha var!” diyerek hikayelerini paylaşabilirler. Etraflarındaki herkes onların ne kadar ilginç olduklarını öğrenebilir. Başaklar için zaten detaylar önemli ama bugün her küçük ayrıntı hakkında “Bak bu da çok ilginç” diyerek uzun uzun konuşabilirler. Ayrıntıları anlatmaktan büyük keyif alacaklar. Teraziler için bugün “Bu konuya bir de bu açıdan bakalım” diyerek sohbetleri derinleştirme günü. Karşısındakini dinlemek ve kendi fikirlerini paylaşmak için bolca vakit ayırabilirler. Akrepler için gizemli kalmak zor, “Bir sır daha vereyim ama aramızda kalsın” diyerek konuşmaları derinleştirebilirler. Bugün sır saklamak zor olabilir. Yaylar için bugün sohbet etmeyi durdurmak mümkün değil. “Bu anımı dinlemeden olmaz!” diyerek, maceralarını anlatacaklar. Herkes onların yaşadıklarına hayran kalabilir. Oğlaklar için iş konularında bile “Bu da konuşulmalı” diyerek detaylara girmek mümkün. Normalde kısa keserler ama bugün anlatacakları şeyler hiç bitmeyebilir. Kovalar için bugün ilginç fikirlerini paylaşmak kaçınılmaz. “Biraz daha açayım, daha iyi anlayacaksınız” diyerek özgün düşüncelerini etraflarına yayabilirler. Balıklar için bugün hayallerini sözlere dökme günü. “Bir rüya gördüm, anlatmadan geçemem” diyerek hayal dünyalarını açığa çıkarabilirler. Herkes onların renkli zihinlerine hayran kalabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz