Site icon Malta Haber

4 Eylül Pazartesi 2023, günlük burç etkileri

4 Eylül Pazartesi gününden herkese merhabalar.

Ay Boğa burcunda seyrine devam ediyor.

Sabaha Ay Güneş üçgen açısının olumlu enerjisiyle başlıyoruz. Kendimizi iyi hissedeceğimiz saatler. Şanslı ve verimli enerjiler devrede olacak, eril ve dişil enerjiler uyum içerisinde. Özgüvenimiz tam ve yerinde. Kadın ve Erkek figürleri arasında denge ,uyum ve ahenk mevcut. Hem duygularımız hem irademiz birlikte hareket edebileceğiz. Önem verdiğimiz kişilerle bir araya gelebiliriz.

15:08 Ay Venüs karesi mevcut. Öğle saatleri zorlu bir enerji akışı var. İlişkilerimize zarar gelmemesi için sözlerimize dikkat etmekte fayda var. Düşünmeden ağzımızdan çıkan her söz incitici olabilir.

20:35 Ay Merkür üçgen açısı gerçekleşecek. İletişimimizin akışta olacağı zaman dilimindeyiz. Çözüm odaklı olabiliriz.Her türlü randevular, görüşmeler için ideal bir zaman dilimindeyiz.

21:06 Ay Jüpiter kavuşumuyla duygular artık iyice abartılı bir hal alabilir. Şanslı bir zaman dilimindeyiz, değerlendirebiliriz.

Numerolojik olarak günün sayısı: 2

Rengi: Turuncu ve 2. Çakra aktiftir.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Exit mobile version