26.9 C
Malta
Pazartesi, Ağustos 5, 2024
spot_img
spot_img

4 Mart 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

4 Mart Pazartesi gününden merhabalar! Dengemizi bozabilecek tatlı sürprizler ile karşılaşmalı bir günden selamlar. Bugünün en güzel sağaltımı erik yemekten geçer. Ayrıca 24 Şubat Dolunay’ının kapanışı sahnelenecek, Berat Kandili ile beraber ettiğiniz dualar önünüze çıkabilir.

Memlekette sanat ve spor camiasıyla alakalı yeni haberler, ülkemizde düzenlenmesi beklenen projeler hakkında yeni haberler duyabiliriz. Malta’da ise tarım faaliyetleri ve ihracat/ithalat üstüne bir gündem yaşayacağız gibi görünüyor.

Koç burçları hafta sonuna doymadığı için iş yerinde gezi sayfalarında geziniyorken yakalanabilir. Boğa burçları bugün kendini bağışta bulunmak, hayır işlemek, kurban kestirmek isterken bulabilir. İkizler burçları beraber iş yaptıkları insanlarla proje esasları üstünde anlaşmakta güçlük yaşayabilir. Yengeç burçları haftanın başlamasına adapte olamadığı için günü erken sonlandırarak SPA’ya kaçabilir. Aslan burçları yabancı dil bilgisiyle ortamların popüler çocuğu olabilmeye adayken Başak burçları ise hayatlarını düzene sokmak uğruna delirmenin eşiğine gelmişler. Terazi burçları dün yeterince konuşmamışlar gibi bugün de hayli bilmiş davranmaya devam ediyorlar. Akrep burçları Ay başından ay sonunu göremeyeceğinden endişeli. Yay burçları genel görünüşlerinde değişikliğe gitme kararı alabilirler. Oğlak burçları yürürlüğe koymayı bekledikleri planların ince ayarlarını yaparken çcoukları tarafından enselenebilirler. Kova burçları ev değişikliği yapma planlarına kendini kaptırabilir, tüm günü emlak arayarak geçirebilir. Balık burçları kariyer gelişimleri adına yeni eğitim kurs ya da kitaplara başlayabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz