Site icon Malta Haber

4 Temmuz 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

4 Temmuz Perşembe gününden merhabalar! Dünün “Kafamdaki düşüncelerin hızına yetişemiyorum” enerjisi yerini “Kafamı kaldırıp da iş yapamıyorum, bu nasıl bir uyuşukluk” haline bırakıyor bugün. Biraz da yaş tahta tadında enerjiler söz konusu, kibirimiz ve egomuz alnımızın ortasından öpebilir.

Koç burçları gün içinde bilmişlik etmeye, Boğa burçları maddiyatla abartıyla övünmeye, İkizler burçları aynalara bakmaya doyamamaya yatkın olacaklar, temkinli olsunlar. Yengeç burçları evham yapmada çağ açabilirlerken, Aslan burçları günü özellikle hayal ve planlarını paylaşma noktasında ketum olarak geçirme özen göstermeliler. Başak ve Yay burçları için hem fikirde hem davranışlarda hem de çevresinde olup biten olaylarda hayli dengesiz bir atmosfer söz konusu olacağı için kendilerine gün için sabır diliyorum. Terazi burçları günü disipline edebilmeyi başarabilirse aslında enerjisini verimli kullanabileceği ve tamamlamak istediklerini nihayete erdirebileceği bir gün yaşıyor. Akrep burçları için duygusal manipülasyon yapma ya da buna maruz kalma hali söz konusu olabilirken Oğlak burçları çifter çifter gelen işler ile mücadele vermeye bugün de devam edecek. Kova burçları da tıpkı Teraziler gibi gün içinde aktif görünen burçlar arasında olup günü yatırım bilgilerini geliştirecek konulara odaklanarak geçirecekler. Balık burçları ise Başak ve Yaylar kadar olmasa da her şeyin üstüne üstüne geldiği ruh halini atlatmak için alışkın olduğu lezzetlerden bir şölen sofrası hazırlayabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Exit mobile version