28.9 C
Malta
Pazartesi, Ağustos 5, 2024
spot_img
spot_img

5 Ağustos 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

5 Ağustos Pazartesi gününden merhabalar! Durup durup kendimize laf soktuğumuz, heveslerimizi baltaladığımız, hayallerimizi ve gücümüzü küçümsediğimiz bi de bunu dilimizi hiç sakınmadan yaptığımız gündeyiz. Niye cano niye?!? Zaten bir de üstüne Venüs, Başak burcuna geçti. İçimizdeki hizmetçi, ırgat, köle uyandı adeta. Kendini kendine ezdirme.

Koç burçları için yaratıcı projelere ve kendini ifade etmeye odaklanma zamanı. Aşk hayatında tutkulu ve enerjik olabilirsiniz. İş yerinde ve günlük detaylara daha fazla önem verebilir, düzenli olma çabasında olabilirsiniz. Boğa burçları aile ve ev hayatında sıcak ve samimi anlar yaşayabilir. Evde dekorasyon değişiklikleri yapmak isteyebilirsiniz. Ancak romantik ilişkilerde pratik ve gerçekçi yaklaşımlar ön planda olacak gibi görünüyor. İkizler burçları yakın çevre ve iletişim alanında enerjik ve dikkat çekici olabilirler. Kısa yolculuklar ve yeni eğitim fırsatları gündeme gelebilir. Şu sıralar aile ilişkilerinde ve ev düzeninde düzen ve organizasyona daha çok önem vermeye yatkınlar. Yengeç burçları için maddi konular ve kişisel değerler ön planda olacak. Kendinizi güvende hissetmek için harcamalarınızı dikkatle planlamalısınız. Öte tandan iletişimlerinizde ve yakın çevre ilişkilerinde daha analitik düşünebilirsiniz. Aslan burçları kendinizi enerjik, canlı ve yaratıcı hissedebilirsiniz. İlgi odağı olmak arzusu içine düşseniz de maddi konularda daha dikkatli ve planlı davranmayı ihmal etmeyin. Başak burçları iç dünyanıza dönme ve manevi yanınızı güçlendirme ihtiyacı hissedebilirler. Meditasyon veya yoga gibi aktivitelerle rahatlayabilirsiniz. Terazi burçları sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinde dikkat çekici ve enerjik olabilirler. Yeni arkadaşlıklar kurabilir veya mevcut ilişkileri güçlendirebilirsiniz. İçsel huzuru bulmak ve ruhsal dengede kalmak için çaba gösterebilirsiniz. Akrep burçları için kariyer ve toplumsal statü alanında yeni fırsatlar ve projeler gündeme gelebilir. İş hayatında kendinizi enerjik ve özgüvenli hissedebilirsiniz. Yay burçları ise yeni bilgiler öğrenme ve keşfetme isteğiyle dolup taşabilirler. Seyahat planları yapmak veya eğitim fırsatlarını değerlendirmek için uygun bir zaman. Ancak kariyer ve iş hayatında detaylara dikkat ederek planlama yapmalılar. Oğlak burçları için ortak kaynaklar ve finansal konularda yeni fırsatlar ve planlar gündeme gelebilir. Maddi güvenliği sağlamayı hedef edinmeye niyetlendikleri için yabancı kaynakları incelemek isteyebilirler. Kova burçları için ikili ilişkiler ve ortaklıklar açısından hareketli bir gün olabilir. Partnerinizle birlikte yeni projelere başlamak veya ilişkinizi derinleştirmek isteyebilirsiniz. Balık burçları ise sağlık ve günlük rutinler alanında enerjik ve dikkat çekici olabilirler bugün. Popülersiniz belli. Sağlıklı yaşam tarzı benimsemek için yeni adımlar atabilirsiniz.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz