Site icon Malta Haber

5 Haziran 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

5 Haziran Çarşamba gününden merhabalar! Özgüven duygumuzu doyurmak için her limana bir sevgili yerleştirmişizcesine sağa sola tıkıştırdığımız çikolataların en beklenmedik anda karşımıza çıkacağı gün işte bugün!

Koç burçları iştahının beklenmedik şekilde kapanışına şahitlik edebilirken Boğa burçları ne yaparsa yapsın bugün üstüne giydiklerini yakıştıramıyormuş gibi hissedecek belli ki. İkizler burçları geceyi uykusuz geçirmiş, Yengeç burçları ise evdeki hesabın çarşıya uymamasından mustarip. Aslan burçları yine hiçbir şeyin istediği gibi gitmeyişine söyleniyor, Başak burçları ise her şeyi eleştirmekten hayattan keyif alamaz hale gelmiş. Terazi burçları geçinememenin derdine düşmüşken Akrep burçları partnerlerinin beklenmedik ruh halleriyle kapışıyor şu sıralar. Yay burçları ev iş arasında koşturma hali yüzünden insanlıktan çıkmış, Oğlak burçları ise özgüveninin yerle bir olduğu ortamlarda kendini göstermek için debeleniyor. Yakışıyor mu sana Oğlak? Kova burçları gün boyunca yerinde duramıyor, evlerin duvarların dar geldiğini hissediyor olabilirken Balık burçları ise hiç beklenmedik laflar savuracak kadar iletişim odaklı bir gün geçirebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Exit mobile version