21.9 C
Malta
Pazartesi, Temmuz 8, 2024
spot_img
spot_img

5 Temmuz 2024, Cuma Günlük Burç Yorumları

5 Temmuz Cuma gününden merhabalar! Ah, yaklaşan yeni aya doğru yine içimiz sıkılmaya başladı. Ortalık kararırken endişe ve evham hali yükselebilir. Gün içinde kendimizi fazla milliyetçi hissedebilir, aidiyetimizi tatmin etmek için kendimizle alakası olmayan grupların içinde bulabiliriz.

Koç burçları yuva duygusunu tatmin edecek yer ararken Boğa burçları kardeşlerini annelerinin yerine koymaya çalıştıkları bir hal içine düşebilirler. İkizler burçları para konusu ile aidiyet duygusunu tatmin etmeye yönelirken Yengeç burçları git gide annelerine benzemeye başlayan Afitap’a dönmüşler. Aslan burçları kendini öve öve konuşmaya yatkın bir halde gibi görünseler de içten içe ciddi bir özgüvensizlik söz konusu bugün. Başak burçları ise kapanan ayı nasıl verimli kullanabilirim diye kolları sıvamış. Terazi burçları kariyerini şekillendirecek yeni gündemler ile kucaklaşacağı bir yeni ay etkisine girmek üzereyken Akrep burçları nicedir beklediği, pususuna yattığı, fırsat olsa da elime geçirsem dediği konuları nihayet kucaklayacak. Yay burçları gün içinde aidiyet duygusunu tatmin etmek için kendini ev arsa ararken bulabilir, Oğlak burçları ise her şeyin üstüne geldiği, eşinin dahi ona zorluk çıkardığını düşündüğü bir gün yaşıyor. Kova burçları için bazı mide sorunları söz konusu olabilir, özlediği lezzetlere hayır demekte zorlanabilir. Balık burçları durduk yere coşan dertlerine rağmen edindiği deneyimler konusunda keyifli görünüyor bugün.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz