27.9 C
Malta
Salı, Ağustos 6, 2024
spot_img
spot_img

6 Ağustos 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

6 Ağustos Salı gününden merhabalar! Merkür retro bir gün olsaydı o gün bu gün olurdu. Kim kimin kuyusunu kazarsa temalı bir gündeyiz. Gün sonunda delirmeyenler gelip bir selam çaksın.

Koç burçları bugün düzen ve detaylar konusunda adeta bir uzman gibi hissedebilir. İş yerinde “bu dosya neden böyle dağınık?” diye ortalığı ayağa kaldırabilirsiniz. Akşamına ise dolapları düzenleyip rahatlayabilirsiniz. Aman, çok fazla titizlenmeyin! Boğa burçları için bugün evde temizlik ve düzen günü olabilir. Evin her köşesini temizleme isteği duyarken kendi kendinize mırıldandığınız uydurma şarkı sözlerini bir kenara not alın, zira bir sonraki hit size ait olabilir. İkizler burçları iletişimde ve kısa yolculuklarda “detay avcısı” modunda olabilir. Kısa bir yolculuğa çıkmadan önce araba lastiklerini kontrol etmek, haritayı incelemek gibi detaylara takılabilirsiniz. Komşularınızla sohbet ederken bile olayın inceliklerini kaçırmamanız olası! Yengeç burçları maddi konularda ve kişisel değerlerde “hesap uzmanı” kesilebilir. “Bu parayı nereye harcadım?” diye kendi kendinize sorup, bütçe planı yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “bu yemek nasıl daha sağlıklı olur?” diyerek mutfağa dalabilirsiniz. Aslan burçları özgüvenini katlamak için on beş adımlı, yirmi alt adımlı bir plan hazırlama derdine düşmüş, o nedenle pek ortalarda görünmüyor. Başak burçları için bugün tam anlamıyla bir kendinle buluşma günü! Tüm organize yeteneklerinizi sergileyip her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlayabilirsiniz. Gün sonunda “vay be, ne kadar da düzenliyim!” diye kendi kendinize gurur duyabilirsiniz. Terazi burçları sosyal çevrenizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde “detaycı diplomat” rolüne bürünebilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşurken “bu buluşma planında eksik bir şey var mı?” diye sorabilirsiniz. Akşamına ise “bu tartışmada kim haklı?” sorusuna cevap arayabilirsiniz. Akrep burçları kariyer ve toplumsal statü alanında “dedektif” gibi davranabilirsiniz. İş yerinde detaylara dikkat edip, her şeyi en ince ayrıntısına kadar analiz edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise iş arkadaşlarınıza “bu projenin gizli noktası ne?” diye sorabilirsiniz. Yay burçları yeni bilgiler öğrenme ve seyahat planlarında “harita uzmanı” kesilebilir. Seyahat planları yaparken en küçük detayları bile kaçırmadan planlama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “bu kitabın gizli anlamı ne?” diye derin düşüncelere dalabilirsiniz. Oğlak burçları kendilerini filozof gibi hissettikleri bugün boyunca varoluşsal krizlere girebilecek kadar derin sorgulamalara girebilirler. Kova burçları ikili ilişkiler ve ortaklıklar açısından “detaycı partner” rolünde olabilirler. Balık burçları ise kafayı partnerlerinin sağlığına ve günlük rutinlerine takmış. “Bu işi nasıl daha verimli yaparım?” diye düşünebilirsiniz.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz