28.9 C
Malta
Cuma, Eylül 6, 2024
spot_img
spot_img

6 Eylül 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

6 Eylül Cuma gününden merhabalar! Hissiyatımız kuvvetli ama aklımıza gelenleri somuta çevirmek konusunda ne kadar başarılı olduğumuz hayli şüpheli. Sosyal medya açısından hareketli bir olacağa benzerken gurur tatmini için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ne yazık ki.

Ay Terazi burcunda, tema: gururun biraz sönük kalması! Koçlar için bugün “Benim de hakkım değil mi?” diye düşünmek var ama beklentiler karşılanmayınca hafif bir sinir hâli oluşabilir. Neyse ki barışçıl tarafları devreye girebilir. Boğalar için “Bu kadar çabaladım, bir takdir edilsin bari” derken, o alkışlar pek gelmeyebilir. Ama pes etmek yerine, gururlarını sessizce toparlayıp yollarına devam edebilirler. İkizler için “Ben de konuşuyorum ama kimse dinlemiyor mu ne?” anı yaşanabilir. İletişim ustaları olsalar da, bekledikleri ilgi bugün biraz eksik kalabilir. Yengeçler için “Her şeyi yaptım, bir teşekkür alsam fena olmazdı” diye içten içe bir sitem yaşanabilir. Ama durumu fazla büyütmeden duygusal dengeyi bulma çabaları olabilir. Aslanlar için sahne her zamanki kadar parlamıyor gibi. “N’oldu, herkes nereye baktı?” diye içlerinden geçirebilirler ama yine de aldırmaz bir duruş sergileyebilirler. Gerçi içlerinde bir burukluk kalabilir. Başaklar için “Bu kadar titiz çalışmanın karşılığı bu muydu?” sorusu gündeme gelebilir. Müthiş detaycı çalışmaları takdir edilmeyince hafif bir hayal kırıklığı yaşanabilir ama sonuçta işlerini en iyi şekilde yapmaya devam ederler. Teraziler bugün “E bu kadar nazik oldum, biraz pohpohlansam olmaz mıydı?” diye hafif bir kırgınlık yaşayabilirler. Diplomasi harika ama biraz da takdir beklemek doğal, değil mi? Akrepler için “Beni anlamak bu kadar mı zor?” hissi var. Derinlikleriyle dikkat çekmek isteseler de, bugün fazla fark edilmeyebilirler. Ama içsel güçleri yine de onlara yeter! Yaylar için “Bu kadar eğlenceliyim ama alkışlar nerede?” diyebilirler. Maceralarına kimse eşlik etmeyince biraz yalnız hissedebilirler ama yine de gülüp geçerler. Oğlaklar için “Bu kadar disiplinle mi karşılık aldım?” sorusu akıllarını kurcalayabilir. Hedeflerine ulaşsalar da, bekledikleri övgüler gelmeyince bir içsel sorgulama olabilir. Kovalar için “Bu fikrime kimse neden hayran kalmadı?” diye şaşırabilirler. Yaratıcı düşüncelerini paylaşsalar da, etrafındaki insanlar beklenen heyecanı göstermeyebilir. Balıklar için “Bu kadar duygusal emek, biraz değer bulsun!” diye içten bir isyan gelebilir. Verdikleri karşılıksız sevgiyi almak isteyebilirler ama beklediklerini bulamayınca ufak bir sitem yaşayabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz