23.9 C
Malta
Cumartesi, Temmuz 6, 2024
spot_img
spot_img

6 Haziran 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

6 Haziran Perşembe gününden merhabalar! Geldik yine bir yeni aya, bazılarınız gerginlik, endişe, birbirini tutmayan ruh halleriyle bunu deneyimlemeye çoktan başlamış olabilir. Bu yeni ay biraz bizi bilgiye, harekete, iletişime, öğrenmeye aç hale getirebilir. Öğrenilmiş estetik anlayışından uzaklaşıp bilginin, zekanın, aklın öne çıkışını gözlemleyebiliriz. Şu sıralar cümleler ağzımızdan güçlükle çıkıyor gibi hissedebilir, sizin yerinize cümlelerinizi tamamlayanlara “HAY AĞZIN BAL YESİN” diyebiliriz. Kafalarımız zehir gibi lakin fazla zehir gibi olmaktan hinlik, çakallık, sinsilik düşünebilir, sistemi hackleyecek açıklar arayabiliriz.

Yoğun ikizler vurgusu sebebiyle ellere, elle yapılan zanaat işlerine, akciğerlere yönelik bir hassasiyet geliştirebileceğimiz gibi kardeşlerimize, komşularımıza, kuzenlerimize, bakkal amcaya, yaşlı terziye, kısacası mahalle hissiyatına bir düşkünlük gözlemleyebiliriz. Kendinizi durduk yere toplu taşımayla dolanırken bulabilir ya da kısa yürüyüşler eşliğinde kendinizle konuşurken yakalayabilirsiniz.

Zihnin disiplini konusunda alsında hayli dağınık bir enerji söz konusu. Bir yandan yapılması gereken işler var, diğer yandan olağan oyalanma ve erteleme halleri had safhaya varabilir. Öte yandan akla gelen fikirler kusursuz bir disiplin ile ilerlemeyi şart koşsa da uzun vadede gerçekten getirisini sunacak değerli birer ilham haline dönüşebilir. Şu sıralar bir şeyler öğrenisiniz geldiyse peşini bırakmayın.

Şu sıralar ciddi bir dolandırma furyası da esebileceği için bilmediğiniz linke tıklamayın, açık şişeden gazoz içmeyin, tanımadığınızın teklif ettiği sakızı çiğnemeyin. Yeni ayın muhtevası gereği gözümüzün önündeki olayı görememek gibi bir hava söz konusu olacağı için her anlamda tetikte olmak iyi olacaktır. Öte yandan bu yeni ayın etkisiyle kendimizi biraz daha inançlı da hissedeceğimizi söyleyebiliriz.

Son günlerde mavi rengine düşkünlüğü olan arkadaşlar bu yeni ayın merceği atında olacağa benziyor. Özellikle eski alışılmış, ezberlenmiş yaklaşımlardan uzaklaşarak yeniye yer açmaya yardımcı olabilirseniz bu yeni ayın ekmeğini yersiniz. Yok yapamam derseniz Ağustos’a doğru çok ağlarsınız, söylemedi demeyin.

Memlekette bazı üstü örtülmüş meselelerin gün yüzüne çıkmaya başlayabileceğini öngörebiliriz, öte yandan Malta’da özellikle artan festivallere bağlı olarak gelen turizm geliri yöneticilerin hoşuna gitse de lojistik krizler ile başa çıkmakta zorlandıkları için eleştiri yağmuruna tutulabilirler. Ayrıca yaklaşan yerel seçimler de çekişmeli geçeceğe benziyor.

Gelelim bu yeni ay hangi burcu nereden sınayacak, bir bakalım. Öncelikle bu yeni ayı ön sıralardan izleyen burçlar İkizler, Yay, Başak ve Balık olacak. Özellikle bu burçların ortalarına denk gelen bir döneminde doğduysanız kısmetiniz çifter çifter gelecek demektir. Tabii bu kısmet iyi mi olur, kötü mu olur onu artık Allah bilir. Lakin koşturmalı bir dönemin içine gireceğinizi söyleyebiliriz.

Koç burçları özellikle tutamayacağı sözler konusunda sınanırken bir yandan kardeşleriyle daha fazla vakit geçirme arzusuna düşebilir. Boğa burçları plan ve hayallerin gerçekleşebilmesi için sıkı bir bütçe planı yapmak durumunda kalabilir ancak bir yandan beklemediği gelirler ile ellerinin rahatladığına da şahit olabilirler. İkizler burçları kariyer hayatlarına bağlı olarak günlük tarzlarının dahi değişeceği hareketli bir döneme giriyorlar, Yengeç burçları ise bu yeni ayda kendilerini daha inanç, felsefe ve spiritüel uğraşılara kaptırabilirler. Aslan burçları da tıpkı Boğalar gibi plan ve hayaller için bir bütçe arayışına gireceğe benziyorlar, lakin onların kendine seçeceği gelir kaynağı ya eşlerinin cüzdanları ya da banka kredisi olacağa benziyor. Başak burçları hayatlarına dahil olan bir arkadaş sayesinde dünya evine girmeye hazırlanabilirken Terazi burçları gündelik hayatlarındaki düzeni bozacak da olsa aslında keyifli sürprizler ile bir araya gelmeye hazırlanıyor. Yeter ki bırakmayı bilin. Akrep burçları özellikle hobileri ya da çocuklarına gösterdikleri ilgi konusunda disiplinli davranmaktan ödün vermezlerse hayatlarında muazzam değişim ve dönüşümler yaratabilecekler. Öte yandan Yay burçları bu yeni ayı özellikle eşleri ile ev konusunda fikir ayrılıkları yaşayarak geçirebilirler gibi görünüyor, ev içi sorumluluklara biraz destek çıksanız iyi olabilir. Oğlak burçları ifade etmekte zorlandıkları ya da ihmal ettikleri rahatsızlıkları yüzünden tatsız deneyimler yaşayabileceği için özellikle sağlıkları konusunda ihmalkar davranmamalılar. Kova burçları da nispeten şanslı köfte burçlar arasında geldikleri için kendilerini Zodyak alemi olarak tebrik ediyoruz. Masraflı da olsa keyif alacakları yeni bilgiler, hobiler, eğlenceler deneyimlemeleri söz konusu olacaktır. Balık burçları evdeki sorumluluklara odaklanmaktan kendinden geçebilir, saçı başı dağıtarak hunharca temizlik yaparken bulabilir kendini. Yapma annem ne gerek var?

En yüksek hayrımıza olması temennisiyle,

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz