31.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

6 Temmuz 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

6 Temmuz Cumartesi gününden merhabalar! Önemli, hayli önemli bir yeni ay ile bir aradayız bugün. Bu yeni ay sadece biz insanlar için değil, üstünde yaşadığımız dünyanın da bir yıllık kaderine ışık tutar nitelikte. Aslında yeni ay etkisi bazı coğrafyalarda 5 Temmuz gecesini 6 Temmuz’a bağlayan gece başlayacak. Uyuyamama, garip rüyalar görme, evham yapma hali coşarsa endişelenmeyin. Bir de Yengeç burcundaki bu yeni ay milli duyguları kabartma yetisine sahip ki yansımalarını hem politik hem sportif camiada görüyoruz.

Peki nedir bu yeni ayın alameti farikası? Tabii ki de Sirius yıldızı. Sirius yıldızı tarih boyunca önemle vurgulandığını gözlemlediğimiz, Güneş sistemimizin güneşi diye tanımladığımız, sadece antik dönem kalıntılarında değil adına Kuran’da da (Necm suresi) rastladığımız bir yıldız. Bununla birlikte göksel dişi kurt diye tanımlanan Sirius, özellikle Türk ve Roma mitolojikerinde de kendini göstermektedir. Güneş gökyüzünde bu yıldız ile kavuştuğu an dünyanın bir yıllık kaderinin yazıldığına inanılır ve bu seferki yeni ay bize bir yıldan daha uzun bir süreyi işaret etmekte.

Köpek takım yıldızının en parlak alfası olarak bilinen Sirius haliyle dünya üstünde canis familyasıyla da alakalıdır yani köpek, kurt, çakal, tilki vs. Bu yeni ay civarında elbette ki ormana gidip sevilecek kurt ya da çakal bulun demiyorum, güvenliğinizi sağlama alın 😊 Lakin köpek sevmek, onları beslemek, onlara destek olacak bağışlarda bulunmak, hiçbir şey yapmazsanız bile iyilikleri için kalpten dua etmek bile iyi gelecektir.

Kısa vadede bu yeni ayın böylesine tam derece bir muadili bulunmuyor. Bu dönem başlatılacak olaylar ve konuların neticelenmesi 2043’ü bulacak. Özellikle Ekim 2031, bu yeni ay ile hayatımıza girmeye niyet eden konulara yönelik gayretleri arttıracak. Ocak 2034’teki dolunay ile en belirgin halini alacak, Nisan 2036’da kapanış jübilesini yapacak ve Ocak 2043 itibarıyla yeni bir döngüye gireceğiz. Olacakları öngörebilmek için dikkatle hayatı okumak bu nedenle önem arz ediyor.

Yeni ay etkisi ile gümüş takmak, suya yakın yerlerde bulunmak, aile toplantıları içinde olmak, aidiyet duygunuzu pekiştirecek konular ile bir araya gelmek faydalı olacaktır.

Beşeri anlamda baktığımızda liderler ile alakalı konular söz konusu olup yeni liderlerin fitilinin ateşleneceği bir yeni ay ile beraberiz. Bugün kendini gösterenlerin tahtları ve koltukları kapması 2031’i bulacaktır. 2034’te bambaşka bir dünya düzeni seyrediyor olacağız.

Ayrıca dişil enerjinin yükseleceği anlamına gelen bu yeni ay da kadınların daha öne çıkacağı, özellikle 2036’ya kadar kadın liderlerin her alanda dünyayı domine edeceğini de rahatlıkla söyleyebiliriz. Gecenin gündüze, geçmişin geleceğe, maddiyatın maneviyata baskın geleceği enerjiler bunlar. Bazı yerleri şifalandıracağı gibi bazı yerlere de derin karanlığa boğabilir. Mesela bu kadar dişil vurgu bizlere göğüs hastalıkları, göğüs problemleri, göğüs kanserleri, ösafagus sorunları ve mide sorunları olarak da geri dönebilir.

Tamam Müno güzel diyorsun da bize ne olcak bize dediğinizi duyar gibiyim. Koç burçları için bu yeni ay aile, yuva, anne, gayrimenkul, taşınmaz ve yeniliklere başlayabilmek için bazı defterlerin kapatılması enerjisini barındırıyor. Boğa burçları bu yeni ay ile sözün ve düşüncenin yaratım gücü konusunda hayli yüksek deneyimler yaşayabilir. Kardeşleri, kuzenleri, yakın çevresindeki komşuları ile ilişkileri değişebilir. Kendini evrak, getir götür, lojistik işlerle uğraşırken bulabilir. İkizler burçları için konu özellikle maddiyat anlamında çok vurgulu, gelir kapıları bereketleneceğe benziyor. Bununla beraber mide sağlığı, yediklerine özen konusu daha çok kendini gösterecek ve yeni bir özgüven inşaası için kolları sıvayacak. Yengeç burçları… tüm hayatınız istikrarlı bir şekilde yeniden yazılmak üzere. Siz keyfinize bakın, sezgi ve rüya kanallarınızı açık tutun. Aslan burçları için “hayat beni bir şekilde yönlendiriyor” enerjisi hakim. Önlerini görememe hali çok yüksek seyredeceği için kendilerini depresyon, izolasyon, yalnızlık gibi hallere yatkın bulabilirler. Yoğun bir koza hali içinde olacaklar lakin ortaya çıkaracakları durumlar herkese parmak ısırtacağa benziyor. Başak burçları için tüm sosyal çevresi, kariyer gelirleri, arkadaş ortamı, mevcut hayalleri değişmek üzere. Özellikle eşleri vasıtasıyla yeni bir döneme adım atmak üzereler. İkili ilişki ve anlaşmaların yoğun seyredeceği bir döneme giriyorlar. Terazi burçları özellikle kariyer, sosyal unvan, insanların sizi tanıdığı ve tanımladığı sıfatlar konusunda majör değişiklikler ile kucaklaşmaya hazır olsun. Akrep burçları bu yeni aydan en çok nemalanacak burçlar gibi gözüküyor, özellikle bu burcun ikinci ve üçüncü haftası civarı dünyaya geldiyseniz dünyanın tüm bereketi önünüze serilecek. Ticari anlaşmaların, yüksek eğitimlerin, yurtdışı temaslarının ve dini yaşayış hallerinin öne çıkacağı bir yeni ay olacak onlar için. Yay burçlarına bu yeni ay biraz sorun getirecek çünkü hayat sizden değişmenizi ve dönüşmenizi talep ediyor artık. Yaşanan her deneyimin ruh olgunlaşmasına hizmet edeceğini bilmeniz niyetiyle diyor ve Oğlak burçlarına devam ediyorum. Oğlak burçları yeni ayı tenis topu yağmuru gibi düpedüz karşıdan alırcasına yaşayacaklar. Muhattap aldıkları kişiler, eşleri, iş ortakları, açık düşmanları, avukat/noter gibi aracılar, pazarlık, adalet konuları hep sizinle olacak bu dönem boyunca. Yer değişiklikler de söz konusu olabilir. Kova burçları için fiziksel gayretin öne çıkacağı, sağlık/evcil hayvanlar/gündelik işlerin vurgulanacağı gündemler söz konusu olacak bu yeni ay etkisi ile. Şifa olsun diyoruz. Balık burçları da bu yeni aydan güzel nemalanan burçlar ama üstlerindeki Satürn baskısı yüzünden müfettiş ağırlayan kamu kurumu gibi hissediyor. Çok rahat değiller ama kısmetli ve bereketliler (özellikle gönül ilişkileri ve üretkenlik konularında).

Beşeri anlamda ülkemiz de dahil olmak üzere Türk uygarlıklarının ve ABD’nin öncelikli olarak öne çıkacağı yeni bir döneme adım attığımızı rahatlıkla söyleyebilirim.

Herkese şifasıyla kavuşmasını diliyor güzelliklerle buluşmanızı ümit ediyorum,

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz