23.9 C
Malta
Çarşamba, Ağustos 7, 2024
spot_img
spot_img

7 Ağustos 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

7 Ağustos Çarşamba gününden merhabalar! Dünden kafayı sıyırmayanlara bugün gökyüzünden bir el uzanacak. Yine de gaza gelmekten, kibir etmekten sakınınız çünkü duygularımızı ve ifadelerimizi abartıya kaçırmaya fazla müsaitiz.

Koç burçları, bugün iş yerinde verimlilik ve detaylara odaklanma zamanı. Düzen ve organizasyon konusunda başarılı olacaksınız. Boğa burçları için yaratıcı projeler ve hobilerinizle ilgilenmek için harika bir gün. İlhamlar yakalayabilirler. İkizler burçları özellikle ev ve aile konularında detaycı olabilirlerken Yengeç burçları iletişimde ve kısa yolculuklarda temkinli hareket etmeliler. Küçük detaylar, planlamalar ve refleksler önem kazanacak. Aslan burçları için maddi değerler ön planda olacak ve bunları geliştirecek atölye ve kişisel gelişim kursları öne çıkacak gibi görünüyor. Başak burçları gün boyunca titiz ve organize olmanın dozunu kaçırabileceğiniz gibi akşam saatlerinde kişisel bakımınıza ve sağlığınıza özende de abartılı kararlar alabilirisniz. Terazi burçları iç dünyalarına dönme ve meditasyon yapma kararı almışlar. Gizli kalmış konuları aydınlatmak ve ruhsal olarak arınmak için harika bir gün. Akrep burçları ise sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinde özenli olmalı. Eski arkadaşları ile yeniden bir araya gelebilir, yediği kazıkları unutmasın. Yay burçları bugün kariyer ve iş hayatında detaylara önem vereceği bir gün geçiriyor. Yeni projelere odaklanmak ve iş yerinde düzen sağlamak için uygun bir zaman. Oğlak burçları yarım bıraktığı eğitim ve kursları tamamlamak için güzel enerjiler altında. Akşam saatlerinde kendinizi yeni bir kitaba veya kursa verebilirsiniz. Kova burçları ortak kaynaklar ve finansal konularda dikkatli olmalısınız. Attığınız imzaları takip edin ve tetikte olun. Balık burçları için ikili ilişkiler ve ortaklıklar ön planda olacak. Ayrıldığınız partnerleriniz “Uyudun mu?” mesajı atabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz