32.9 C
Malta
Cumartesi, Eylül 7, 2024
spot_img
spot_img

7 Eylül 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

7 Eylül Cumartesi gününden merhabalar! Güne başlama ve günü bitirme ruh halimiz arasında hayli uçurum olduğu yeni bir günle daha beraberiz. Diplomasi adı altında benim dediğim olsuncuların yerini sinsi planlar çerçevesinde benim dediğim olsuncular alacak. Her halükarda bencillik baki.

Koçlar için bugün “Ben ne dediysem o!” havası hakim. Kimseye pabuç bırakmadan, inatla istediklerini elde etmeye çalışabilirler. “Ya benim dediğim olacak ya da hiç olmayacak!” diyerek masaya yumruğu vurabilirler. Boğalar için “Ben bir şeye kafayı taktım mı, o iş bitmiştir” modu devrede. İnatçı tavırları bugün zirveye ulaşabilir. Kafalarına koydukları şeyi yapmak için kimse onları durduramayabilir. İkizler için “Bu konu benim dediğim gibi çözülecek!” diyerek, inatla kendi fikirlerini savunabilirler. Kimse onları başka bir fikre ikna edemez, en iyi bildikleri yolda ilerlemeye kararlı olabilirler. Yengeçler için “Ailede sözümden dönmem, bunu bilsinler” havası esebilir. Aile meselelerinde kesin kararlar alıp, bu kararların arkasında inatla durabilirler. Aslanlar için “Sözümün üstüne söz söylemeyin!” modu devrede. Sahne onlarda ve söylediklerinin dışına çıkmamak için ısrarcı olabilirler. Gurur ve inat, el ele verip onları yönlendirebilir. Başaklar için “Bu düzen bozulmayacak!” diyerek, işleri kendi yöntemleriyle yapma konusunda ısrarcı olabilirler. Her şeyi mükemmel yapma konusunda kimse onlara engel olamaz. Teraziler için “Adaletin bu mu dünya?” dedirtecek türden bir inat var. Haksızlık karşısında geri adım atmamak ve dengeyi sağlamak için inatla mücadele edebilirler. Akrepler için “Benim dediğim olur, gerisi hikaye!” diyen bir enerji hakim. Gizemli ve kararlı duruşlarıyla, istediklerini elde etmek için her türlü çabayı gösterebilirler. Yaylar için “Bu maceraya çıkacaksam, kimse beni durduramaz” diyerek, inatla kendi yolculuklarına odaklanabilirler. Ne denirse densin, bildiklerini okuyacaklar. Oğlaklar için “Bu iş benim kontrolümde olacak!” diyerek, iş ve sorumluluk konusunda inatçı bir tutum sergileyebilirler. Ne pahasına olursa olsun, kendi yöntemleriyle işleri halletmek isteyebilirler. Kovalar için “Bu fikrimden vazgeçmem” diyerek, toplumsal ya da kişisel bir ideali savunmakta inat edebilirler. Yenilikçi fikirleri konusunda kimse onları ikna edemez. Balıklar için “Bu hayali gerçekleştireceğim” diyerek, duygusal bir inat sergileyebilirler. Rüyalarının peşinden gitmekte kararlı ve kim ne derse desin bildiklerinden şaşmayacaklar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz