28.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

7 Haziran 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

7 Haziran Perşembe gününden merhabalar! Sevip de açılamadığınız birileri varsa bugün gaza gelip hislerinizi açık edebilirsiniz. Ancak akşama kalmadan başkasına aşık olmak yok, tamam mı?

Koç burçları güne çalçene başlayıp melankolik kapatacak. Boğa burçları güne parayla övünerek başlayacak sonra kardeş kıskançlığına düşecek. İkizler burçları güne kendini övmekle başlayacak sonra istediği hayatı yaşayacak maddi durumunun olmamasından şikayet edecek. Yengeç burçları güne izole takılmak isteyerek başlarken akşama doğru kendini gösteresi gelecek. Aslan burçları güne arkadaşlarıyla vakit geçirme isteğiyle başlarken akşama doğru kendileriyle kalmak isteyecekler. Başak burçları güne iş ilanı kovalayarak başlarken akşama doğru hayat planlarını yeniden gözden geçirmeye niyet edecek. Terazi burçları güne yurt dışı seyahat planları ile başlarken akşama doğru kariyer ve kazanç kaygısına düşecek. Akrep burçları güne hayatındaki krizlerle başa çıkanın kendisi olduğuyla övünerek başlayacak, akşama doğru yani Allah da yardım etti tabi diyecek. Yay burçları güne eşlerine sinir olarak başlarken akşama doğru muhabbetleri iyileşecek. Oğlak burçları güne hastalıkları ile uğraşarak başlayacak, akşama doğru eşlerine dadanacak. Kova burçları güne eğlenceye çok odaklı başlarken akşama doğru ev işlerinden kafasını kaldıramayabilir. Balık burçları ise güne annesine duyduğu özlem ile başlarken akşama doğru benim sadık yarim çocuklarımdır diyecek.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz