25.9 C
Malta
Salı, Ağustos 6, 2024
spot_img
spot_img

8 Ağustos Salı 2023, günlük burç etkileri

8 Ağustos Aslan Kapısı Geçidi gününden herkese merhabalar.

Ay Boğa burcunda seyrine devam ediyor.

08:10 Ay Merkür üçgen açısı gerçekleşecek. Sabah saatleri iletişimimizin akışta olacağı zaman dilimindeyiz. Çözüm odaklı olabiliriz.Her türlü randevular, görüşmeler, toplantılar, paylaşımlar, konuşmalar için ideal bir zaman dilimindeyiz.

11:11 Ay Jüpiter kavuşumuyla duygular artık iyice abartılı bir hal alabilir. Şanslı bir zaman dilimindeyiz, değerlendirebiliriz.

Ay Güneş kare açısının etkili olduğu öğle saatleri rekabete yönelik bir enerji söz konusu. Eş, baba , patron , karşı cins veya otorite figürleri ile gerginlikler yaşanmamıza sebep olabilir. Kendi içinizdeki duygu ve düşünceleriniz arasında çatışma ve stres yaratabilir, egonuz ile duygularınız arasında kalabilirsiniz. Önemli görüşmelerinizi öğleden sonraki saatlere bırakmanızda fayda var.

17:46 Ay Mars  üçgen açısı ile akşam üstü, iletişimimiz güçleniyor, son derece enerjik bir yapıyla güne devam ediyoruz. Koşturmalı, efor sarfettiren işleri öğleden sonra yapabiliriz.

Numerolojik olarak günün sayısı: 5

Rengi: Gök Mavi ve 5. Çakra aktiftir.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz