Site icon Malta Haber

8 Haziran 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

8 Haziran Cumartesi gününden merhabalar! Ay bak şeytan kulağına kurşun, bugün güzel görünüyor. Başladığımız işlerin sonunu getirebileceğiz nihayet.

Koç burçları günü ne zamandır yapmak istediği yazlık/kışlık işini halledecek. Boğa burçları ise nihayet arkadaşları ile plan yapıp uygulamaya koyabilecek. İkizler burçları kendisine gelir kapısı olacak kariyer fırsatları ile bir araya gelirken, Yengeç burçları yurt dışında görüp beğendiği tarzı uygulamaya koyabilecek gibi görünüyor. Aslan burçları etliye sütlüye karışmak istemediği için kendini yalnızlığa kapatacağa benzerken Başak burçları partnerleriyle yeni bir kalkınma planı yapmak için kolları sıvayabilir. Terazi burçları artan sorumlulukları yüzünden gündelik hayatını elden geçirmek durumunda kalabilir. Akrep burçları ise valla günün en şanslı burcu. Keyfi yerinde, kıymetini bilsin. Yay burçları çocuklarının krizleriyle başa çıkabildiği için kendini muzaffer hissederken Oğlak burçları eşleriyle iletişim kurabildikleri nadir bir gün geçirdiklerini unutmasınlar. Kova burçları evcil hayvanları için bir takım masraflar yapacak, Balık burçları ise sevgili yapacak bugün. Vay çakallar 🙂

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Exit mobile version