Site icon Malta Haber

9 Haziran 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

9 Haziran Pazar gününden merhabalar! Hani bir dua edersiniz, olur ama istediğiniz gibi değildir ya, HEH! Aynı öyle bir gökyüzü var. Ağzımızdan çıkana çok dikkat etmeliyiz bugün.

Koç burçları bu golü annelerinin kendileri için ettiği dualara amin dedikleri için yiyebilir, Boğa burçları ise komşularına ettikleri beddualardan kendileri mustarip olabilir. İkizler burçları elalemin parasını kendine dert etmişçesine vır vır etmeye devam etmesin, Yengeç burçları ise “benim sezgilerim sağlam” gururu yapmasın bugün. Aslan burçları gördüğü rüyaların ona bir şeyler anlatmaya çalıştığını göz ardı etme devam ederken Başak burçları ise bugün arkadaş kazığı yiyebilir, üzüldüm kız. Terazi burçları hayalini kurduğu mesleğe göstermek zorunda olduğu emeğin masabaşı işinden daha fazla olduğunu gözlemleyebilirken Akrep burçlarının bugün ahı tutar, tüm zodyak mahallesine duyurulur. Yay burçları mobil uygulamadan çektiği krediyi nasıl ödeyeceğinin derdindeyken Oğlak burçları bugün biraz asabi hissettiğinden karşısına gelenle çatışabilir. Kova burçları hafta sonu mesaisi yapmak durumunda kalabilirler, Balık burçları ise bugün düğün evi tefçisi, ölüm evi yasçısı tadında. Ruh hali fazla dengesiz görünüyor.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Exit mobile version