25.9 C
Malta
Salı, Ağustos 6, 2024
spot_img
spot_img

Eda Dikmen’in 7 Ağustos -13 Ağustos haftalık burç yorumları

Koç ve Yükselen Koçlar: Bu hafta maddi konular gündeminizde olacak. Harcamalarınıza ve yatırımlarınıza dikkat etmenizde fayda var. Temkinli adımlar atarsanız karşınıza çıkacak fırsatları görebilir ve değerlendirebilirsiniz. İlişkilerinizde ise zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Olaylara biraz daha sakin yaklaşmanız sizlerin de bakış açısını değiştirebilir ve olayları farklı yönleriyle değerlendirme imkanı sunabilir. Affetme enerjisini kullanarak aşk hayatınızdaki şansı yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda da fırsatlar sizlerden yana. Uzun zamandır beklediğiniz, emek verdiğiniz her ne ise bu hafta sizlere güzel haberlerle gelebilir. Bu süreçte kendinize vakit ayırarak, size iyi gelen, keyif veren her ne var ise yapmaya gayret gösterin. Şans ve başarı sizlerle!

Boğa ve Yükselen Boğalar: Kendinizle ilgileneceğiniz bir hafta sizleri bekliyor. Yapmak istedikleriniz, düzeniniz, plan ve programlarınız söz konusu. Ancak bunlar yaparken abartılı davranışlardan ve harcamalardan uzak durmanızda fayda var. İkili ilişkilerde ve ev hayatınızda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Canınız sıkılabilir ve kendinizi kapana sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Olaylara sakinlikle yaklaşmak sizlere başka fırsatlar sunabilir. Sevdiğiniz insana vakit ayırmak, birlikte etkinlikler yapmak aşk hayatınızı canlandırarak birbirinize daha çok bağlanmanıza olanak sağlayabilir. Aşk sizlerle!

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta sosyalleşme ve ilişki konuları gündeminizde olacak. İletişiminiz akışta. Beklediğiniz bir haber varsa bu hafta alabilir ve mutluluktan ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz. Bu aşamada vereceğiniz tepkiler önem arz etmekte. Yakaladığınız fırsata hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz ancak abartıya kaçmadan sakinlikle ilerlerseniz uygulamaya geçme ihtimaliniz çok yüksek. Ev ve aile konularında beklenmedik sürprizler yüzünüzü güldürebilir. Emlak, alım-satım, yatırım konularında bu hafta sizlere güzel fırsatlar sunuyor. Şans sizlerle!

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sosyal çevrenizin ön plana çıkacağı bir hafta sizlerle olacak. Arkadaşlarınızla tatil için planlar yapabilir, birlikte vakit geçirmek için bir araya gelebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken şey tabiki bütçeniz. Gereksiz ve abartılı harcamalardan uzak durmalısınız. Ayrıca arkadaş ortamında bir takım konular gündeme gelebilir. Fikirlerinizi beyan ederken aşırıya kaçmadan usulünce açıklamanız tepki çekmeden işin içinden çıkmanıza yardımcı olacaktır. Eğitim ve maddi alanda bir takım konular bu hafta gündeminize gelebilir ve bu alanlarda bir planlama yaparak ilerlemeniz sizlere uzun vadeli ölçekte rahatlık sağlayabilir. İletişiminiz akışta!

Aslan ve Yükselen Aslanlar: İkili ilişkilerin hayatınızda daha çok önem kazanacağı bir hafta sizlerle olacak. Eşiniz ya da partnerinizle aranızda süregelen sorunları artık çözüme kavuşturmak isteyeceksiniz. Gökyüzü de bu anlamda sizleri destekliyor. Biraz daha empati kurarak olaylara yaklaşırsanız orta yolu bulabilirsiniz. İletişiminiz akışta. Kariyerinizde ise bir takım sorunlar yaşayabilir, zorlanabilirsiniz ancak pes etmeden sabırla yolunuza devam ederseniz önünüze kapılar açılarak yeni gelir kaynakları elde etmenize olanak sağlayacaktır. Önemli olan sabırlı bir şekilde bu süreci yönetmeniz. Başarı sizlerle!

Başak ve Yükselen Başaklar: Değişimlerle dolu bir hafta sizleri bekliyor. Kendinize odaklanarak hayatınızla ilgili bir değerlendirme yapıp kendinize ve yaşam tarzınıza çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. Bunun için doğru zamandasınız. Sizleri aşağı çeken, negatif insanlardan kurtularak hayatınıza pozitif anlamda yenilikler katabilirsiniz. Kendinizde beğenmediğiniz yönleriniz, alışkanlıklarınızı değiştirerek yenilenmenize destek olabilirsiniz. Artık kendi değerinizi her zamankinden daha çok önemsiyor olacaksınız. Kariyer hayatınızda ise iletişiminize ekstra dikkat etmeniz gereken bir hafta sizler için çünkü yanlış anlaşılmalara ve yanılgılara çok açıksınız. Aşk hayatınız da ise şans sizlerden yana. Her an aşk kapınızı çalabilir ve kalbinizi yerinden oynatabilir. Yenilikler sizinle!

Terazi ve Yükselen Teraziler: İlişkiler ve aşk hayatınız bu hafta sizlerin gündeminde olacak. Kendinizi açıkça ifade edebilir, bugüne kadar olan yanlış anlaşılmaları, sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Venüs halen retro hareketinde olduğu için eski sevgililer yeniden kapınızı çalabilir. Ama ne diyoruz Ex’ten Next olmaz. Önümüze bakıyor geçmişe mazi diyoruz. Kariyeriniz de olumlu yönde gelişmeler söz konusu. Uzun zamandır beklediğiniz haber bu hafta gelebilir. Ayrıca haberci rüyalar bu hafta sizlerin hayatında önemli rol oynayacak. Mutlaka rüyalarınızı not edin, mesaj içeriklerini takip edin. Akışta kalın!

Akrep ve Yükselen Akrepler: Sosyal hayatınız ve kariyeriniz bu hafta sizlerin gündeminde olacak. Sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmek isteyebilir, planlar yapabilirsiniz. Yoğun bir tempoya sahip olduğunuz için arada sevdiklerinizle dışarı çıkmak, kafa dağıtmak sizlere iyi gelecektir. Kariyer hayatınızda bir takım zorlamazlar yaşayabilir, hiçbir şeye yetişemiyor hissiyatına kapılabilirsiniz. Önerim güzel bir planlama yaparak akışta kalmanız olur. Aşk hayatınız da ise retroyla birlikte Ex’ler yine karşınızda. Ama aldanmak, kanmak yok. Hali hazırda bir ilişkiniz var ise ona odaklanabilir eğer bir ilişkiniz yok ise yeni gelecek olan insanlara hayatınızda yer açabilirsiniz. Başarı sizinle!

Yay ve Yükselen Yaylar: Kariyer ve iletişim konuları bu hafta sizlerin gündeminde olacak. Bugüne kadar emek verdiğiniz, zaman harcadığınız her ne işiniz var ise artık meyvelerini toplama zamanı geldi. Başarı merdivenini emin adımlarla tırmanmaya başlıyorsunuz. İletişiminizin oldukta etkili ve akışta olacağı bu haftayı iyi değerlendirin. Kendinizi açık ve net bir şekilde ifade edebilirsiniz. İkili ilişkilerden yana yüzünüz gülüyor. Partnerinizle birlikte bir seyahat planlayabilir, etkinliklere katılabilir, birlikte güzel ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Aşk sizden yana!

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Bu hafta finansal konular sizlerin gündeminde olacak. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Ödemelerden yana bir takım zorluklar yaşayabilirsiniz. Bütçenizi iyi planlayarak bu haftayı daha rahat geçirebilirsiniz. Resmi işlerinizle ilgili konularda bu hafta olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitimle ilgili planlarınız var ise yeni bir eğitime başlama ya da var olan hali hazırda bir eğitimi tamamlama açısından bu haftayı değerlendirebilirsiniz. İlişkileriniz de ise bazı konularda uzlaşabilmek adına partnerinizle birlikte bir değerlendirme yapıp daha iyi bir hale getirebilmek için bir takım kurallar koyabilir, anlaşma sağlayabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar: Kariyer hayatınızın ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Yeni gelir kaynakları, fırsatlar, kazançlar açısından gökyüzü tarafından destekleniyorsunuz. Gelecek teklifleri, karşınıza çıkacak imkanları değerlendirmenizde fayda var. İkili ilişkilerde ise özellikle iletişiminize, sözlerinize, davranışlarınıza dikkat etmenizde fayda var. Yanlış anlaşılmalara açık bir haftadasınız. Bu hafta ailenize daha çok zaman ayırmak isteyebilir, birlikte geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Akışta kalın!

Balık ve Yükselen Balıklar: Aşk hayatınızın ve İletişiminiz ön plana çıkacağı bir hafta sizleri bekliyor. Radikal kararlar söz konusu. Bir konu hakkında karar vermeden iyi düşünmenizde fayda var. İletişimde sözlerinize özen göstererek ilerlemelisiniz aksi takdirde sarf ettiğiniz sözlere hiç beklemediğiniz bir şekilde sizlere dönebilir. Yanlış anlaşılmalardan dolayı da kalp kırgınları yaşayabilirsiniz. Retro’dan dolayı eski aşklar yine gündeminizde. Uzun zamandır hiç görüşmediğiniz kişilerden beklenmedik mesajlar alabilirsiniz aman dikkat. Kanmak yok kapılmak yok önümüze bakıyoruz. Sağlık konusunda ise özellikle beslenmenize ve eklem ağrılarınıza dikkat etmenizde fayda var.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz