25.9 C
Malta
Salı, Ağustos 6, 2024
spot_img
spot_img

7 Ağustos Pazartesi 2023, günlük burç etkileri

7 Ağustos Pazartesi gününden herkese merhabalar.

 Ay Boğa burcunda seyrine devam ediyor.

Ay Boğa burcundayken; Keyifler, konfor alanlarımız öne çıkar. Bahçe işleri, toprakla uğraşmak için gayet keyifli günlerdir. Bol bol yemek yemek ve doyumsuz bir iştahla baş başa kalmak bugünlere özeldir. Diyete başlamak için uygun değildir örneğin. Fakat güvenceler, banka işleri, hesap açmak, kumbara yapmak, birikim için adım atmak bu günlerde daha uygundur. Söz, düğün, nikah gibi organizasyonlarınızın başvuru tarihi ve planlamasını bugünlere denk getirebilirseniz kalıcı adımlar atmayı sağlarsınız.

  • Diş taşlarınızı temizletmek için bu günleri tercih edebilirsiniz. (Diş ameliyatları içinse bu günlerden kaçınmalısınız!)
  • Güzellik merkezleri ve spa, masaj gibi aktiviteler için bu günleri tercih edin.
  • Boğazınızı tahriş edecek sıvı (asitli içecek, alkol vb.) ve gıdalardan uzak durmalısınız.

Ay Satürn sekstil açısını etkili olacağı akşam saatleri yeni başlayacağımız işlerde sağlam adımlarla ilerleyebiliriz ve bu saatlerde önümüzdeki günleri planlayıp otorite figürlerinden yada aile büyüklerinden destek alabiliriz.

Numerolojik olarak günün sayısı: 4

Rengi: Yeşil ve 4. Çakra aktiftir.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz