25.9 C
Malta
Salı, Ağustos 6, 2024
spot_img
spot_img

9 Ağustos Çarşamba 2023, günlük burç etkileri

9 Ağustos Çarşamba gününden herkese merhabalar.

Ay Boğa burcunda seyrine devam ediyor.

Sabaha Ay-Venüs-Uranüs kare açısıyla uyanıyoruz. Bu açı beklenmedik durumlar yaşatabilir planlar iptal edilebilir,verilen sözler iptal olabilir. Yangın, ateş, patlama, elektrik ve elektronikle ilgili şeylerden kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir. Kazalara dikkat!

Ayrıca sabah saatleri zorlu bir enerji akışı olduğundan ilişkilerimize zarar gelmemesi için sözlerimize dikkat etmekte fayda var. Düşünmeden ağzımızdan çıkan her söz incitici olabilir.

11:00 Ay Neptün sekstil açısının etkili olacağı öğle saatlerinde denge ve uyum bizlerle. Meditasyon yapmak, akışta kalmak, sizleri rahatlatacak faaliyetlerde bulunmak için ideal bir zaman dilimi.

13:39 Ay Plüton üçgen açısı mevcut. Kendimizi hem güçlü hem de özel hissedeceğimiz bu saatlerde başlattığımız işlerde daha etkili olabiliriz. Önemli işlerimizi bu saatlerde gerçekleştirebiliriz.

13:39-16:05 arası Ay boşlukta. Yeni işlere başlamıyoruz, yeni girişim ve atılımlarda bulunmuyoruz. Yarıda kalan işleri tamamlayabilir ya da bu aralıkta boş işlerle uğraşabilirsiniz.

16:05 Ay İkizler burcuna giriş yapıyor.

23:52  Ay Satürn karesi akşam saatlerinde gerginlikler, baskı ve daralma hissi verebilir . Gecikmeler ve engeller söz konusu. Kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Sorumluluklarımız üzerimize gelebilir bunalmış hissedebiliriz.

Numerolojik olarak günün sayısı: 6

Rengi: Çivit Mavi ve 6. Çakra aktiftir.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz