25.9 C
Malta
Salı, Ağustos 6, 2024
spot_img
spot_img

Turistlerle Sohbet Ederken Saldırıya Uğrayan Taksi Şoförü Tedavi Altında

Malta’nın Għargħur kasabasında yaşayan 64 yaşındaki bir taksi şoförü, Salı akşamı Ċirkewwa’da yaşanan bir tartışma esnasında yaralandı. Olaya dair tanıklar, yaşananları şöyle anlattı:

Olayın görgü tanığı beyaz bir taksi şoförünün, turistlerle konuşmak için yanına gelen bir grupla iletişim kurduğunu ifade etti. Ancak bir noktada, Y plakalı bir sürücü bu gruba yaklaştı ve kendi de katılarak diyaloga başladı.

Beyaz taksi şoförü, diğer kişiye turistlerle ne konuştuğunu sordu ve onların kendisiyle iletişim kurduğunu belirtti. Fakat bu noktada, Y plakalı sürücü aniden beyaz taksi şoförünün burnuna yumruk attıktan sonra hızla kaçtı.

Görgü tanığı, saldırıya uğrayan beyaz taksi şoförünün hastaneye kaldırıldığını ve tedavi altına alındığını ifade etti. Olayın ardından yapılan inceleme sonucunda, çarşamba günü polis yetkilileri saldırgan olduğu düşünülen kişinin kimliğini tespit etmek amacıyla soruşturmanın başlatıldığını belirtti.

Olay, adanın huzurunu bozan bir gelişme olarak öne çıkarken, polis yetkilileri soruşturmanın etkili bir şekilde sürdürüldüğünü ve saldırganın adalet önünde hesap vereceğini vurguladı. Konuyla ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediyor.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz