27.9 C
Malta
Pazartesi, Ağustos 5, 2024
spot_img
spot_img

Valletta’daki Triton Çeşmesi, Cumhuriyetimizin 100. Yılı şerefine kırmızı ve beyaz ışıklarla aydınlatıldı. 

Malta’nın başkenti Valletta’daki tarihi Triton Fountain (Çeşmesi), Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümü şerefine kırmızı ve beyaz renklerle aydınlatıldı. T.C. Valetta Büyükelçiliği’nin bu anlamlı girişimi, duygusal anlar yaşattı.

Büyükelçilik, resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla, Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında Valletta’nın merkezinde yer alan Triton Çeşmesi’nin kırmızı ve beyaz ışıklarla süslendiğini paylaştı.

Malta’nın merkezindeki Triton Çeşmesi, Cumhuriyetimizin yüzüncü yıl dönemi kutlamaları için kırmızı ve beyaz renkleriyle aydınlandı. Bu görsel şölen, Türk bayrağının renklerini Malta semalarına taşıdı ve Cumhuriyetimizin büyük bir coşkuyla kutlandığını gösterdi.

Malta’daki Türkler de Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlamak için 29 Ekim Pazar günü saat 11.00’da Malta’daki Türk Şehitliği’nde buluştular. Bu anlamlı etkinlikte, Türk bayrağı ve vatan sevgisi coşkuyla paylaşıldı. Malta, Türkiye’nin bu özel dönemini kutlamaya katılan tüm vatandaşlarını coşkuyla ağırladı.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz