29.9 C
Malta
Pazartesi, Ağustos 5, 2024
spot_img
spot_img

Ahmadiyya Müslüman Topluluğu, İmam Laiq Ahmed Atif ile Birlikte Caritas Malta Terapi Merkezini Ziyaret Etti

Ahmadiyya Müslüman Topluluğu, İmam Laiq Ahmed Atif ve temsilcileriyle birlikte, Caritas Malta’nın San Blas’taki terapi merkezini ziyaret etti. Ziyaret, 16 Aralık Cumartesi günü gerçekleşti.

Topluluk, hediyeler verdi ve sakinlerle zaman geçirdi. Dar Charles Miceli’deki Hapishane Mahkumu Programı’na ve Ibwar’daki terapi merkezine de hediyeler verildi.

Sakinler, deneyimlerinden ve iyileşme yolculuklarından bahsettiler; İmam Atif ise cesaretlendirici sözlerle karşılık verdi.

İmam Atif, umudu kaybetmemeleri gerektiğini ve iyileşme için istek ve kararlılık olduğunda hiçbir şeyin imkansız olmadığını belirtti. Bu tür zorlukların, dualar ve Tanrı’ya yakın bir ilişki ile daha kolay üstesinden gelinebileceğini söyledi.

Rehabilitasyon hizmetleri koordinatörü Ian Diacono, İmam Atif’in ziyareti sırasında eşlik etti. Diacono, Ahmadiyya Müslüman Topluluğu ile Caritas Malta arasındaki dostluktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Diacono, bu ziyaretin topluluğun merkezleri ziyaret ettiği yedinci yıl olduğunu belirtti ve topluluğun her zaman barış ve birlik değerlerini teşvik ettiğini söyledi.



Kaynak: Newsbook Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz