24.9 C
Malta
Pazartesi, Ağustos 5, 2024
spot_img
spot_img

31 Mart 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

31 Mart Pazar gününden merhabalar! Bol hareketli ve koşturmalı bir enerji var. Bunun yerel seçimlere denk gelmesi sandıktan “Hazır evden çıkmışken şöyle bir hava alalım istedik,” cümlesini çıkaracaktır.

Memlekette sivil toplum örgütlerinin faaliyette olacağı, özellikle hayvancılık sağlığını tehlikeye sokabilecek beklenmedik kimyevi olaylardan gelen zararları öğrenebiliriz. Malta’da hizmet sektörüne ilişkin yönetmelikleri zora sokabilecek olaylar yaşanabilir, kurum ve kuruluşlara belirli sınırlamalar getirilebilir.

Koç burçları oy kullandıktan sonra daha önce gitmeye fırsat bulamadığı yeni yerleri gezmeye çıkabilir. Boğa burçları oy sayımları konusundaki haberleri sıkı takibe almış görünürken İkizler burçları eşiyle kimin kime ne oy verdiği üstünden gereksiz tartışmalara girebilir. Yengeç burçları gün boyunca müşahit ve sandık görevlilerine yardım etmeye hevesli olacak, Aslan burçları ise çocuklara demokratik hakkın ne demek olduğunu anlatmaya çalışıyor. Başak burçları ev ahalisini sandığa taşırken Terazi burçları her sene oy kullanmak için aynı okula gittiğinden sıkılmış, taşınmayı düşünüyor. Akrep burçları okulların önündeki simitçi poğaçacının yüksek fiyat tarifesine sövebilir, Yay burçları ise sosyolojik çözümlemeler yapmak için kolları sıvayabilir. Oğlak burçları ser verip sır vermez halde sandıktan ayrılırken Kova burçları da sandık görevlilerine yardım için gönüllü olan bir diğer burcumuz bugün. Oğlakların aksine Balık burçları kime oy verdiğini çok belli ediyor bak, söylemedi demeyin.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz