28.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

Naxxar’da Ev Baskını! Polis Operasyonuyla 2 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Malta’nın Naxxar bölgesinde bugün gerçekleşen bir ev baskını sonucu, hırsızlık şüphesiyle iki kişi tutuklandı.

Polis, saat 02:30 sıralarında St. Paul’s Bay’deki Triq il-Port Ruman Caddesi’nde büyük bir kesici alet kullanan iki şüpheli hakkında ihbar aldı. Olay yerine hızla hareket eden ekipler, ihbar edilen şüphelilere uyumlu iki kişiyi kısa süre içinde yakaladı.

Zanlıların üzerinde yapılan aramada bir balta, bir pala ve çeşitli mücevherler bulundu. St. Paul’s Bay’de ikamet eden İngiliz uyruklu şüpheli ile Mosta’dan Maltalı şüpheli olay yerinde gözaltına alındı.

Daha sonra yapılan incelemelerde, şüphelilerin yakalanmalarından kısa süre önce Naxxar’daki Triq tal-Imdawra Caddesi’nde bulunan bir evden çalındığı tespit edilen mücevherlerin üzerlerinde olduğu belirlendi.

Ayrıca, soruşturmada aynı evden birkaç gün önce bir aracın çalındığı ve çevrede bulunan birden fazla aracın hasar gördüğü, bu olayların da yakalanan şüpheliler tarafından yapıldığı değerlendirilmektedir.

Polis, ev baskını, hırsızlık ve hasar olaylarıyla ilgili soruşturmasını sürdürürken, şüphelilerin önümüzdeki günlerde mahkemeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Kaynak: Newsbook Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz