28.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

26 Mayıs 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

26 Mayıs Pazar gününden merhabalar! Dünün çılgın halleri geride kalmış gibi görünüyor, sorumluluklarımız dengesiz gibi görünse de onları algılayış bicimize bir soğukkanlılık geliyor bugün. Özellikle akşama doğru kendinizi kararlı ve fikirlerinizden emin hissedebilirsiniz.

Memlekette ileriye, düzene, nizama yönelik bir girişim ve adım atma ihtiyacı ortaya çıkarken Malta’da ise tuhaflıklar silsilesi sonunda son bulan ruh hallerinin sakinlediğine şahit olabiliriz.

Koç burçları daha şimdiden bir sorumluluk bilinciyle kendini güne hazır hissediyorken Boğa burçları gün içinde daha kaderci ve iman dolu bir yaklaşım benimseyebileceğe benziyor. İkizler burçları hayatlarının birden bire nasıl hareketlenmeye başlamış olduğunu daha idrak edememiş, Yengeç burçları ise karşısına çıkan insanların aslında görünmeyen duygularının bir yansıması olduğunu inşallah bugün anlayacak. Aslan burçları çok konuşmaktan mı çok gezmekten midir bilinmez bugün bel boyun cilt diş sağlıklarında gariplikler deneyimleyebilirken Başak burçları aslında özgüvenlerini tazeleyecek yeni kaoslar içine sürüklenmenin arifesinde bir gün geçiriyor. Terazi burçları aslında kökleri tarafından kamçılansa da keşif duygusu yüksek bir zaman dilimine girmek üzereler, nispeten iyiler o yüzden. Akrep burçları ketum olmak isterken nasıl boş muhabbet yaptığına şaşırabilir, hatta abartıp ağlayabilir. Yay burçları değişmeye başlamış koşullar arasında özgüveninin dizginlerini tutmaya çabalarken Oğlak burçları akciğerlerine ve ellerine özen göstermesi gereken bir dönemin içine giriyor. Kova burçları tüm beklenmedik çılgınlıklara rağmen keyifli ve gurur verici konular ile Allahın bir lütfu misali kavuşacakken Balık burçları ise denizde kaybolmuş radarsız bir gemi misali hissederken ufukta bir deniz feneri görebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz