28.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

31 Mayıs 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

31 Mayıs Cuma gününden merhabalar! Bugün bırakın beyaz yalanı, yani kırık beyaz, kireç beyazı, rakı beyazı, şeffaftan hallice beyaz yalan dahi söylemeyin. Kendinizi ne kadar sıkışmış, stres altında hissederseniz hissedin yapmayın – yaptılar…

Memlekette farklılıklara ve saplantılı sevgi anlayışımıza rağmen birlik ve beraberliğe güvenebileceğimiz bir hava hakim. Malta’da ise bu halk ne yapsın anam babam bu nedir ya? Kendini göstermek için civciv gibi tepinen Malta eşrafının (expatları kapsamaz zannetmeyin) üstünde bayram değil seyran değil yüksek bir darlanma hali var. Daha da epey devam edeceğe benziyor. Ara sıra Malta’dan uzaklaşınca içinize bir ferahlık çökerse bilin ki bundan.

Koç burçları, bu yalan dürtüsünü geçmişe kaldırdıkları, gizlemek istedikleri sırları üstünden alırken Boğa burçları girdiği ortamlar yüzünden rencide olmamak için -mış gibi yapabilir. İkizler burçları zaten bence gün boyunca tek kelam laf etmesinler. Yengeç burçları ise yaşadıkları gerçek mi dejavu mu, ayrımına varmakta zorlanabilirler. Aslan burçları yaşadığı krizleri arkadaşlarına aktarırken şov yapma dürtülerine hakim olmaya gayret etsin, Başak burçları ise eşleri ile olan gerginliklere belden aşağı argümanlar ile yürümesinler. Terazi burçları gündelik hayatın bunalımından kaçmak için kendini sağda solda gezmeye ya da abartılı bir kitap okuma sevdasına kaptırabilirler. Akrep burçları ise sevdicekleriyle samimiyeti arttırabilecekleri ortamlarda bulunabilirler. Yay burçlarını kendilerini içmeden sarhoşmuş gibi hissederken bulabiliriz, öte yandan Oğlak burçları içlerine atıp söyleyemedikleri yüzünden sağlık sorunu yaşarken gözlemleyebiliriz. Aman Oğlak, ne gerek var söyle gitsin. Kova burçları ay sonunda cebinde akrep değil akrep çiftliği taşırken yine de keyifli sayılacak bir ay geçirdiği için memnun olabilir. Balık burçları ise gün boyunca her türlü diş, kemik, sırt, cilt rahatsızlığı ile mücadele verebilecek gibi görünüyor.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz