31.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

23 Haziran 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

23 Haziran Pazar gününden merhabalar! Dolunayın şişikinliği yavaş yavaş geride kalırken gün boyunca dünyevi nimetlere düşkünlük, prestij arzusu öne çıkacağa benziyor. Gün içinde başlatacağınız yeni projeler olursa onları istikrarla nihayete erdirebilmek için uygun bir gökyüzü var – elbette gayret karşılığında.

Koç burçları kendilerine yeni bir kariyer alanı araştırmaya başlayabilirken Boğa burçları için felsefi yanı daha ağır basan bir gün söz konusu. İkizler burçları eşlerinden gelecek geliri sigortalattırmaya niyetlenebilir, Yengeç burçları ise gün boyunca eşim de eşim diye gezebilir. Kız düne kadar kavga ediyordun, n’oldu? Aslan burçları yaz aylarının rehavetini kaldıramamış gibi halsiz hissediyor, Başak burçları ise sağlamcılıkta dünya markası olmaya aday göründüğünden kendiyle gurur duyuyor bugün. Terazi burçlarının aklı evde kalmış, dışarı çıksa da çok huzurlu sayılmaz. Akrep burçları kendisine verilmiş sözlerin peşine düşecek bugün. Yay burçları cüzdan değişikliğine gitmeye niyet ederken Oğlak burçları nicedir yapmak istedikleri o kuaför ziyaretini bugün nihayet gerçekleştirebilecekler. Kova burçları için kendini eve kapatmalı bir hafta sonu olurken Balık burçları ise zirveyi görmüş artık, yılın ikinci yarısı için güzel planlar hayal edecekler bugün.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz