31.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

8 Temmuz 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

8 Temmuz Pazartesi gününden merhabalar! Bugün pireyi deve yapan dilli düdük olabilme potansiyeli barındırıyoruz. Yine de verdiğimiz sözlerin arkasında olacağımızı, aldığımız kararları istikrarla devam ettirebileceğimizi söyleyebilirim.

Koç burçları bugün yaratıcılık anlamında hayli destekli bir gün yaşarken Boğa burçları özellikle hayatını kökünden değiştirecek bazı konular ile bir araya gelebilir. İkizler burçları günün en çok konuşan burcu olarak ödül bile alabilir, Yengeç burçları ise nispeten bereketli bir gün yaşadığı için kâr realizasyonunu düşünsün derim. Aslan burçları kendine yapacağı yatırımları düşünürken Başak burçları günü perde arkasında geçirmeye daha hevesli bir profil çiziyor. Terazi burçları yeni planlar ve “ay acaba şunu mu yapsam?” hevesleriyle bir araya gelirken Akrep burçları sorumluluk almak durumunda kaldıkları bir gün geçireceğe benziyorlar. Yay burçları bugün ateş ateş, fikirler ve yaratıcılık hayli yüksek bir ruh hali içinde, öte yandan Oğlak burçları bilanço muhasebesiyle uğraştığı bir gün geçirecek. Kova burçları insan idaresi konusunda yorgun düşeceği bir gün geçirirken, Balık burçlarını fazla emek verdiği ancak kendiyle gurur duyduğu bir gün geçirirken seyredeceğiz.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz