31.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

9 Temmuz 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

9 Temmuz Salı gününden merhabalar! Bugünün teması “gurur.” Beklenmedik bir gurur yükselişi ile beklenmedik bir gurur ezilmesi arasında dengesiz hal var. Gün içinde çocuklar, piyasalar, yaratıcılık, gönül ilişkileri konusunda bomba vari haberler bekleyebiliriz bugün.

Bu sebeple Boğa, Akrep, Aslan ve Kova burçları “Ben nasıl bir gün yaşadım arkadaş?” diye sorgulayabilirler. İkizler, Yay, Başak ve Balık grubu nispeten şanslılar ama emek, sorumluluk ve sabır üçlüsünü de yoğun bir şekilde deneyimleyeceklerini söyleyebiliriz. Koç ve Teraziler gün içerisinde diğer Zodyak sakinlerine göre biraz daha destekli bir gün geçirdikleri için yüzleri gülebilirken Oğlak ve Yengeçler ortamlardaki olayları anlamlandıramadıkları kadar sıradan bir gün yaşayabilirler. Şunu eklemek isterim sevgili okuyucular: En standart hesaplama ile her bir burcun 3.732.480 farklı kombinasyonu vardır. Mesela “ben Yengeç’im ama bugün canım çıktı, nerede sıradanlık?” diye bir feryat içindeyseniz, danışmanlık almanızı tavsiye ederim. Sandığınız kadar Yengeç olmayabilirsiniz.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz