32.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

25 Temmuz 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

25 Temmuz Perşembe gününden merhabalar! Görülen rüyalar, uyanamamalar, uyansa da ayılamamalar… yine geldik öyle bir güne. Neden bugün Cuma değil serzenişlerini işitebiliyorum. Dahası Merkür’ün ukala dümbeleği yerleşimi de olmadık yerde uykusuzluğa yedirilmiş yanlış sözler sarf etmemize sebep olacaktır. Cümbüş yine tam gaz devam ediyor anlayacağınız.

Şu gökyüzünde İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarını n’apalım gerçekten bilemiyorum. Kafayı toplayamıyorlar, toplasalar bu sefer fazla hızlı çalışıyor kafasından geçenle ağzından çıkan birbirine karışıyor, bir söz ediyor kehanet gibi vuku buluyor ama sorsan kendilerine hayırları yok. Bu Müno n’apsın?!

Koç burçlarına bugün izin verilmeli, aramızda uykusu devam edenler onlar. Boğa burçları gün içinde arkadaşlarının gazı ile yanlış kararlar alabilir. Yengeç burçlarının sezgiler fora, yine bir şey sezinliyorlar ama sezgi ile vesveseyi nasıl ayırt edeceklerini hâlâ öğrenemeyen Yengeçler için vaziyet zor. Aslan burçlarının spekülatif yatırımlar konusunda yüzü gülmüyor olabilir bugün. Terazi burçları kampta, sporda, stepte. Hem her işe “he” demiş hem de yoruldu diye şikayet ediyor. Akrep burçları da fena bir gün geçirmiyor aslında, günleri fena ise Akrep değillerdir. Oğlak burçlarını trafikte dalgınlık yüzünden sapağı kaçırırken görüntülemişler, Kova burçlarını ise cebindeki akrep ile pazarlık yaparken yakalamışlar.

Sevgiler,

Mahallenin Delisi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz