32.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

29 Temmuz 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

29 Temmuz Pazartesi gününden merhabalar! Akşama doğru şaşan dümen ile istikametin değişmesi mi diyeyim, durup durup suçsuz olduğumuz halde kendimizi gömmemizi mi diyeyim, çıkan olayların üçer beşer gelmesine mi takılayım… Garip bir gündeyiz.

Koç burçları özellikle sevgililerinin kaprisleri ya da çocuklarının yaratıcılıkları konusunda beklenmedik masraflarla karşılaşabilirler. Boğa burçları yaşadığı olaylara verdiği tepkinin aileden öğrenilmiş, kafamıza kazınmış değerler olduğunu göremediğinden yine kendini gömüyor. İkizler burçları söylediği lafın nereye gitmesi gerektiğini çok iyi bilse de “ay bunu demese miydim” diye karalar bağlayabilir. Yengeç burçları kurduğu hayallere parasının yetmediğini, mutsuzluğun yetmeyen para kazanacak bir meslekle uğraşmasından kaynaklandığını, keşke lise de bilmem kimin sözünü dinleyip de o bölümü değil de şu bölümü okusaydıyı kendini tekrar eden bir kaset halinde yaşamaya devam edecek. Aslan burçları gün içinde serde yatan özgüvensizliğini bastırmak için şişik horoz gibi gezinebilir ama akşam uykular haram oldu, çok sevdim yalan oldu, zalım geceler modunda gibi görünüyor. Başak burçları başa çıkmasının mümkün olmadığı krizleri yönetemediği için kendini kendi eliyle depresyona sürükleyebilirken Terazi burçları da beklenmedik masraflar kapısını açtığı için kendinden, hayallerinden, rüyalarından feragat etmeye önde koşan süvariler gibi bugün. Ya arkadaş senden değerli mi?! Akrep burçları zaten “bıktım bu dünyanın çilesinden, neden her şey gelip beni buluyor” diye isyan ederken diğer Zodyak sakinleri el el üstünde oturduğu sırada kendisinin başardığı şeyleri göremediği için şahsen ben kınıyorum. Yay burçları haftaya böyle mi başlanırdı diye sövebileceği mesai angarlayaları ile boğuşurken yine de verilmiş sadakası varmış gibi görünen burçlardan. Oğlak burçları eline şans eseri geçen parayı da borca yedirmek durumunda kalacağı için tatsız bir gün geçirebilir. Kova burçları dünyanın yükünü omzuna almış Atlas gibi yorgun, bezgin, bıkkın hissedebilir bugün. Balık burçları ise beklenmedik bir yol çalışması ile bir araya geldiği için eve varana kadar diyar diyar gezmek zorunda kalmasının sebebini kendine bağlamaya hayli yatkın bir diğer burç bugün.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz