28.9 C
Malta
Perşembe, Ağustos 29, 2024
spot_img
spot_img

29 Ağustos 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

29 Ağustos Perşembe gününden merhabalar! Başladığımız işi bitirebilme hayretimiz var ama mükemmeliyetçiliğin de gözünü çıkarmaya ant içmişiz adeta. Ne kendi bedenimizi, ne zihnimizi ne de çevremizdeki yorduğumuzun farkında varamayabiliriz.

Koçlar için bugün işleri istikrarlı bir şekilde yürütmek isteyecekler, ama her şeyin mükemmel olması için fazlasıyla çaba sarf edebilirler. “Bir de şunu düzeltelim” derken kendilerini yorabilirler. Boğalar sabırlı adımlarla ilerlerken, her ayrıntıyı mükemmel hale getirme telaşına kapılabilirler. “Tam istediğim gibi olmadı” diye her şeyi yeniden gözden geçirip durabilirler. İkizler kararsızlıklarının üstesinden gelmek için istikrarlı olmaya çalışırken, bu sefer de her şeyi kusursuz yapmak için aşırıya kaçabilirler. “Bir de bu tarafını inceleyelim” derken kafaları iyice karışabilir. Yengeçler bugün evde ve işte güvenli bir düzen kurma arzusuyla dolup taşarlar, ama her şeyin mükemmel olması için fazlaca titizlenebilirler. “Biraz daha uğraşsam tam istediğim gibi olacak” diyerek kendilerini hırpalayabilirler. Aslanlar kendilerini gösterme konusunda istikrar sağlamak isterken, her detayı mükemmel yapma arzusu onları yorabilir. “Bunu da kusursuz yapmalıyım” diye düşünürken enerjileri tükenebilir. Başaklar zaten titiz olan doğaları bugün iyice abartıya kaçabilir, her işi mükemmel yapmak için kendilerini zorlayabilirler. “Tam olarak mükemmel değil” diye düşünüp sürekli düzeltme yapabilirler. Teraziler dengeyi korumak için istikrarlı adımlar atmak isteyecekler, ama her şeyin mükemmel olmasına odaklanmak onları yorabilir. “Daha da iyi olabilir mi?” diye her detayı inceleyip karar vermekte zorlanabilirler. Akrepler gizli planlarında istikrar sağlarken, bu sefer her şeyin mükemmel olmasını istemek onları yorabilir. “Her ayrıntıyı kontrol etmeliyim” diyerek, fazladan stres yüklenebilirler. Yaylar hareketli hayatlarında biraz durup istikrara yönelmek isteyebilirler, ama bu sefer de her şeyi mükemmel yapma çabası içinde kaybolabilirler. “Daha iyisini nasıl yaparım?” diye düşünürken maceraya çıkmayı unutabilirler. Oğlaklar hedeflerine doğru istikrarlı adımlarla ilerlerken, her detayı mükemmel yapmak için fazladan çaba harcayabilirler. “Her şey planlandığı gibi olmalı” diyerek, aşırı disiplin yüzünden esnekliklerini kaybedebilirler. Kovalar yenilik peşinde koşarken, bu sefer istikrarı elden bırakmamaya çalışırlar, ama her şeyin kusursuz olmasını istemek onları bunaltabilir. “Bu fikir tam mükemmel mi?” diye düşünürken, yaratıcı enerjilerini tüketebilirler. Balıklar hayallerinde istikrar ararken, her detayı mükemmel yapma arzusu içinde kaybolabilirler. “Hayalimdeki kadar kusursuz mu?” diyerek, gerçekliği zorlayabilir ve kendilerini yıpratabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz