27.9 C
Malta
Cuma, Eylül 6, 2024
spot_img
spot_img

5 Eylül 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

5 Eylül Perşembe gününden merhabalar! Alt bantta bir 25 Mart 2024 rüzgarları eserken bugün dünkü hırçınlığımızdan eser yok. İstediğini alana kadar masadan kalkmayan İsmet İnönü gibi azimli ama bir o kadar da diplomatiğiz. Öte yandan önümüzdeki günlerde abartılı bir anne hasreti, yemeğe doyamama, memleket özleme, milliyetçi duyguların tavan yapması söz konusu olacağı için politik tartışmalara girmemekte fayda var (tercihen yıl sonuna kadar hatta bir müdder sonrasında bile).

Koçlar için bugün “Hadi biraz yumuşak olalım” günü. Normalde pat diye söylenenler, “Şimdi bunu nasıl söylesem ki?” diye düşünülebilir. Uyumu bulma çabaları şaşırtabilir. Boğalar için bugün tartışmak yerine “Orta yol bulabilir miyiz?” demek mümkün. İnandıkları şeyleri savunurken, karşı tarafı da anlamaya çalışacaklar. İkizler için “Bu meseleye birden fazla açıdan bakalım” günü. Herkesin fikrine değer vermek ve durumu analiz etmek için harika bir fırsat olacak. Yengeçler için bugün ailedeki gerginlikleri “Hadi şu olayı tatlıya bağlayalım” diyerek çözme zamanı. Sevdiklerini anlamak ve onlarla uyum içinde olmak öncelik haline gelebilir. Aslanlar için sahne değil, işbirliği günü. “Şimdi bu işi birlikte nasıl halledebiliriz?” diyerek, ortak çözümler arayacaklar. Egolar biraz törpülenebilir. Başaklar için bugün detaylarda boğulmak yerine “Herkesin fikrine açık olayım” demek mümkün. Başkalarının da katkılarıyla dengeyi bulmak için ideal bir gün. Teraziler için bugün tam da kendilerine göre! “Orta yolu bulalım” mottosuyla hareket ederek, herkesin gönlünü kazanabilirler. Diplomatik yetenekleri zirveye çıkabilir. Akrepler için gizli planları “Ben şimdi bunu nasıl daha zarif bir şekilde yaparım?” sorusu devrede. Stratejik hamleler, diplomasiyle birleştirildiğinde etkili olabilir. Yaylar için “Dünyayı gezip herkesle anlaşırım” modu aktif. Herkesin fikrini almak ve farklı bakış açılarını değerlendirmek için mükemmel bir zaman. Oğlaklar için bugün sert kararlar almak yerine “Peki bunu nasıl daha yumuşak hale getirebilirim?” sorusu önemli. İş dünyasında bile uzlaşma arayışı öne çıkabilir. Kovalar için “Herkesin fikri değerli” diyerek toplumsal uyum peşinde koşma zamanı. Farklı görüşleri bir araya getirmek, herkesin yararına olacak. Balıklar için “Haydi herkesle barışalım” günü. Olayları fazla dramatize etmeden, suyun akışına bırakmak ve tatlı dille sorunları çözmek mümkün.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz