24.9 C
Malta
Pazartesi, Eylül 9, 2024
spot_img
spot_img

Google Kullanıcıları İstanbul Havalimanı’nı Avrupa’nın En İyisi Seçti

İstanbul Havalimanı, Google kullanıcılarının yorumları üzerinden yapılan bir araştırmada Avrupa’nın en iyi havalimanı olarak seçildi. İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA’nın Üst Yöneticisi (CEO) Selahattin Bilgen, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bilgen, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Google yorumlarında da görüldüğü gibi, bizi seçen ve başarımıza katkıda bulunan herkese derinden minnettarız. İstanbul Havalimanı’nı Avrupa’nın en iyisi yaptığınız için teşekkür ederiz. Başarıyı devam ettirmeye kararlıyız.”

Araştırma sonuçlarına göre, İstanbul Havalimanı 100 binden fazla Google kullanıcısının yorumuna dayanarak 4,4 puanla Avrupa’nın en iyi havalimanı unvanını aldı. Beğeni sıralamasında İstanbul Havalimanı’nı Porto, Atina, Çekya ve Zürih havalimanları takip etti.

Bu başarı, İstanbul Havalimanı’nın sunduğu hizmet kalitesinin ve yolcu memnuniyetinin bir göstergesi olarak öne çıkarken, uluslararası arenada da Türkiye’nin havacılık sektöründeki güçlü konumunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Kaynak: Türkinfo

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz