32.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

Adana’da Fırtına Yıktı Geçti!

Adana’da şiddetli rüzgar ve yağış, hayatı felç etti. Bir inşaatın vinç kulesi yıkıldı, aynı ilçedeki bir okulun çatısı zarar gördü. Cadde ve sokaklar sular altında kalırken, ev ve işyerlerini su bastı, araçlar yolda kaldı. Ağaçlar kökünden sökülüp devrildi.

Adana’da aniden bastıran yağmur, şiddetli rüzgarla birlikte fırtınaya dönüştü. Olumsuz hava koşulları, kentin özellikle merkez ilçesi Çukurova’da büyük hasara yol açtı.

Huzurevleri Mahallesi’ndeki bir inşaatta bulunan vinç, şiddetli rüzgar nedeniyle devrildi. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Aynı ilçede yer alan bir okulun çatısı da rüzgar nedeniyle hasar gördü, bazı parçaları uçtu.

Kentin cadde ve sokakları adeta göle döndü; ev ve işyerlerini su bastı. Araçlar, suyla dolan yollarda mahsur kaldı. Bazı bölgelerde ağaçlar, şiddetli rüzgar ve yağışa dayanamayıp kökünden söküldü.

Adana genelinde yaşanan bu olumsuz olaylara rağmen, en büyük teselli ölen ya da yaralanan olmaması oldu. Belediye ekipleri, kentin günlük yaşamına dönmesi için yoğun mesai harcıyor.

Kaynak: Çukurovametropol

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz